«Ανήθικη πρόταση» για σέξι Βρετανίδα. Ρώσος ολιγάρχης της πρόσφερε €275.000 για μια καυτή βραδιά!

Η Rhian Sugden έμεινε άφωνη όταν ο ατζέντης της την ενημέρωσε για την «επαγγελματική» πρόταση.

Άφωνη έμεινε μια Βρετανίδα καλλονή που είχε φωτογραφηθεί πρόσφατα για την εφημερίδα Sun, ποζάροντας σε άκρως αισθησιακές πόζες, όταν ο ατζέντης της την ενημέρωσε για μια παράξενη «επαγγελματική» πρόταση που είχε φτάσει στο email της.

Η 31χρονη Rhian Sugden, με το πληθωρικό μπούστο και το καλλίγραμο κορμί, «έκλεψε» με την πρόσφατή της φωτογράφηση την καρδιά ενός Ρώσου ολιγάρχη, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται από τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο άνδρας, ο οποίος δούλευε παλιά ως τραπεζίτης και πλέον έχει αποκτήσει μια τεράστια περιουσία μέσω συναλλαγών με bitcoin, πρότεινε στη Βρετανίδα καλλονή το τεράστιο ποσό των 250.000 λιρών (περίπου 275.000 ευρώ) για να περάσει μία και μόνο βραδιά μαζί του.

Τόσο οι ισχυρισμοί, όσο και η ταυτότητα του άνδρα επιβεβαιώθηκαν από τον ατζέντη, που έδειχνε να πιστεύει ότι επρόκειτο για μια αυθεντική και ειλικρινή πρόταση.

Η 31χρονη πάντως, που είναι αρραβωνιασμένη με έναν ηθοποιό και πρόκειται να παντρευτεί τον επόμενο μήνα, δήλωσε στο στενό της περιβάλλον ότι δεν της πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό να δεχτεί. «Είναι πολύ ευτυχισμένη με τον μνηστήρα της και έτσι κι αλλιώς δεν συνηθίζει να πουλά το σώμα της για λεφτά» είπε στη Sun ένας καλός της φίλος.
Η πρόταση αυτή θυμίζει έντονα το σενάριο της ταινίας του 1993 «Indecent Proposal», με πρωταγωνιστές την Ντέμι Μουρ, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τον Γούντι Χάρελσον. Στο γνωστό φιλμ, η ανήθικη πρόταση ενός μεγιστάνα να εξαγοράσει μια βραδιά με μια νεαρή, δίνοντάς της ένα εκατομμύριο δολάρια, καταφέρνει να χωρίσει ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Φαίνεται όμως πως η Sugden και ο καλός της δεν κινδυνεύουν προς το παρόν.

Εκτός πάλι αν ανέβει η τιμή…

(protothema.gr)