Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για την πεζογέφυρα Σάμης-Καραβόμυλου

Αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης για τη πεζογέφυρα του παραλιακού Σάμης – Καραβομύλου, έδωσε χθες το δικαστήριο. Ως νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 27/11/2017. Την αναβολή ζήτησε, συνήγορος κατηγορουμένου και συμφώνησε και ο συνήγορος του αντιδημάρχου Δ. Λυκούδη.

Νωρίτερα στη πλατεία Δικαστηρίων, συγκεντρωμένοι κάτοικοι από Σάμη, από Καραβόμυλο (ελάχιστοι!!!), μαθητές των Γυμνασίου και Λυκείου Σάμης και όλοι οι Σύλλογοι της περιοχής, με πλακάτ και συνθήματα, απαίτησαν “τέρμα πια η κοροϊδία” και “να φτιαχτεί η γέφυρα αύριο”.

Σε ανοικτή συνέλευση που έγινε, στον χώρο, αποφασίστηκε, «Κλείνουμε τα ταμεία των σπηλαίων από τη πρώτη μέρα λειτουργίας τους. Να απαιτήσουμε να φτιαχτεί ΑΥΡΙO η γέφυρα και να μπει τέλος στην κοροϊδία των κατοίκων της περιοχής».

Το παρόν εκτός των προαναφερομένων, έδωσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης με την “Ανεξάρτητη Κεφαλονιά”, Θοδωρής Φλωράτος, ο οποίος πήρε και τον λόγο και ζήτησε, δυναμική αντιμετώπιση του ζητήματος (θα ακολουθήσουν σχετικά video, από τη συγκέντρωση και τις ομιλίες.) Το πρόβλημα που πρέπει όμως να αντιμετωπιστεί και άμεσα μάλιστα, είναι τι θα γίνει με την διέλευση των τουριστών και των ντόπιων από τον πεζόδρομο, αφού η γέφυρα είναι πλέον κλειστή!!

Σε τέσσερις ημέρες, αρχίζει η τουριστική περίοδος. Από που θα περνούν οι πεζοί επισκέπτες της Μελισσάνης, του Καραβομύλου και οι πελάτες των ξενοδοχείων της περιοχής; είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, που καλείται η Δημοτική Αρχή, να δώσει άμεσα λύση.

Θα ακολουθήσει σε νεώτερη ανάρτηση και δεύτερο video από τη σημερινή κινητοποίηση.

Τάσος

Καβαλλιεράτος