Ανακοίνωση της «Ελλήνων Συνέλευσις» (Ε.ΣΥ.) Αργοστολίου για τον Αρτέμη Σώρρα

Από την Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις Αργοστολίου ανακοινώθηκαν χθες τα εξής:

Πολιτική η δίωξη του Αρτέμη Σώρρα ανυπόστατες οι κατηγορίες.

Στις 26 Ιουνίου 2018, την ίδια ώρα που η παράνομη Ελληνική Βουλή η οποία λειτουργεί χωρίς Φ.Ε.Κ. σύστασης σε Σώμα έδινε την εντολή μέσω της Κυβέρνησης να ξεπουλήσει την ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας μας, πυλώνα της εθνικής κληρονομιάς μας, τελείως συμπτωματικά έδωσε και την εντολή να συλληφθεί ο πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα του έθνους των Ελλήνων Αρτέμης Σώρρας.

Με κατασκευασμένες κατηγορίες από αυτήν την παράνομη Ελληνική Βουλή οι οποίες συντηρούνται από το σύνολο των καθεστωτικών Μ.Μ.Ε. και δεν στηρίζονται σε καμία αντικειμενική ή υποκειμενική υπόσταση αδικήματος αφήνουν να αιωρούνται αναλήθειες και ψεύδη με στόχο να θολώνουν τα νερά και να παραπλανούν τη συνείδηση της κοινής γνώμης.

Μετά από 200 και πλέον επαναλαμβανόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα στους τοπικούς οργανισμούς των γραφείων της «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και δύο απόπειρες δολοφονίας εναντίον του προέδρου Αρτέμη Σώρρα είναι σαφής η πολιτική δίωξή του η οποία συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και είναι ο μόνος λόγος που ο πρόεδρος του έθνους των Ελλήνων όχι μόνο δεν κρυβόταν, αλλά προστάτευε ως όφειλε τη ζωή του.

Η Δικαιοσύνη την Πέμπτη το πρωί μέσω του εισαγγελέα και του ανακριτή καλείται να σταθεί στο ύψος του δικαίου και της αλήθειας προστατεύοντας τον πρόεδρό μας από όλους αυτούς που για τους γνωστούς λόγους επιθυμούν την καταστροφή και τον αφανισμό του ιδίου αλλά και τους έθνους των Ελλήνων.

Δηλώνουμε σε όλους πως ο εθνικός Πολιτικός Φορέας Ε.ΣΥ. «Ελλήνων Συνέλευσις» και ο πρόεδρος Αρτέμης Σώρρας, θα παραμείνουν μέχρι τέλους στον τεράστιο αγώνα για την απελευθέρωση της μητέρας των μητέρων Ελλάς από τις δυναστευτικές αλλογενείς και εγχώριες οικονομικές δυνάμεις και θα αποτινάξουν τον ζυγό που καταστρέφει το παρόν και το μέλλον μας.

Καλούμε όλους τους Ελληνες πολίτες στα κτήρια της Σχολής Ευελπίδων, την Πέμπτη 21 Ιουνίου του 2018 στις 11 το πρωί όπου ο πρόεδρός μας Αρτέμης Σώρρας θα αποδείξει όλη την αλήθεια των λόγων και των πολιτικών θέσεών του, συσπειρώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις τους στην Ε.ΣΥ. «Ελλήνων Συνέλευσις» για να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μιά πατρίδα ισχυρή, φωτεινή και μεγαλειώδης, σύμφωνα με την αρχέγονη ιστορία της.

Δελτίο Τύπου εκ του Τμήματος Ενημέρωσης του Πολιτικού Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ.»

Τηλ.: 26710 87592

Email: esy.argostoliou@ gmail.com