Ανακοίνωση του Σ.Δ. για την 6η Γύρα

Από το Σύλογο Δρομέων ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ανακοίνωση Συμπλήρωση Προκήρυξης 5ης Γύρας ορισμός σημείων εξόδου αρχάριων δρομέων περιπατητών.

Για 2η φορά η γύρα μας αφορά όλους-μετάλλια συμμετοχής για τα 10κμ διαδρομής

ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Μετά την απόφαση διεξαγωγής της 6ης Γύρας (Ληξούρι-Αργοστόλι 32χλμ. στις 8/10/2017) για δεύτερη φορά αντίστροφα και με δεδομένη την δυσκολία και τις υψηλές απαιτήσεις του εν λόγω εγχειρήματος που απευθύνεται σε πολύ έμπειρους και ικανούς δρομείς, (λόγω της μεγάλης κλίσεως σημείου της διαδρομής μήκους περίπου 4κμ), σας γνωρίζουμε τα εξής:

n Ορίζουμε 1 σημείο εξόδου της διαδρομής στα 10κμ. Το εν λόγω σημείο αφορά σε δρομείς που επιθυμούν να αγωνιστούν σε 10κμ απόσταση χωρίς να επιχειρήσουν την ανάβαση αλλά και σε εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν την ανάβαση χωρίς ωστόσο να συνεχίσουν για άλλα 23 χιλιόμετρα έως τερματισμού στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Ασφαλώς θα υπάρχουν οχήματα που θα συγκεντρώσουν τους δρομείς που διακόπτουν στα εν λόγω σημεία οδηγώντας τους στον τερματισμό.

n Οι συμμετέχοντες στις δύο αυτές εναλλακτικές διαδρομές θα λάβουν απλά μετάλλια συμμετοχής- εφόσον βέβαια αποχωρήσουν στα δύο αυτά σημεία και όχι πριν από αυτά- ενώ οι τερματίσαντες και τα περίπου 33 κμ θα λάβουν ειδικά ανάγλυφα μετάλλια.

n Ο Σύλλογός μας προσπαθεί να δημιουργήσει κίνητρα και προϋποθέσεις ώστε ο δρομικός αθλητισμός να καταστεί προσβάσιμος σε όλους και δει σε ομάδες πληθυσμού που λόγω εργασιακών, κοινωνικών ή οικογενειακών υποχρεώσεων ή εξαιτίας της απουσίας προγενέστερης αθλητικής δράσης δεν έχουν την δυνατότητα ή το δέλεαρ να ασκηθούν συστηματικά.

Επισημαίνεται ότι και αυτοί που συμμετέχουν στα 10 κμ εγγράφονται κανονικά από το σχετικό λινκ.

Εγγραφές:

https:// results. chronolog .gr/registration.aspx?h = b7ff5c0c69194b7ee44e9141e99f9b5f

(Εκ του ΣΔ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ)