ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ: Ολοι πλην του Ληξουριού!

B. Ρουχωτάς

ΤΗΝ εποχή του διαδικτύου είναι απλά τραγικό να μην μπορείς να μπεις απλά στο INTERNET και να γκουγκλαρεις ένα θέμα που θέλεις.

Ο κ. Βεντούρας  έχει μια δικαιολογία ο άνθρωπος αφού έχει δηλώσει ότι δεν είναι χρήστης του διαδικτύου. (Aνήκει στο 0,00001% του παγκόσμιου πληθυσμού).

Οι υπόλοιποι όμως που θέλουν να λένε ότι είναι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και έχουν διατελέσει και σε θέσεις εξουσίας έχουν δικαιολογία;

Αν βάλεις στην μηχανή αναζήτησης google «ΑΝΑΠΤΥΞΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ» θα διαπιστώσεις τα παρακάτω:

Θεσσαλονίκη, Κυκλάδες, Πέλλα, Δράμα ,Δωδεκάνησα, Ήπειρος, (να συνεχίσω;), Εύβοια. Λέσβος , Μεσολόγγι, Χαλκιδική και δεκάδες άλλοι  έχουν ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με μετόχους ενώσεις από δήμους.

Όλοι παραπάνω δήμαρχοι δεν ξέρουν ότι αυτά τα εργαλεία είναι άχρηστα και ξέρουν ο Ρουχωτάς και ο Αραβαντινός που είναι αντίθετοι στην δημιουργία τους.

Δ. Αραβαντινός

Είπαμε όμως ΟΧΙ σε όλα!

Πως θα πλήξουμε την δημοτική αρχή; Ας πουν στους δημότες ένα χρόνο ποια πρόταση έχουν προτείνει στο συμβούλιο για υλοποίηση!!!!

ΚΑΜΙΑ!!!!

Η καραμέλα γόνιμη αντιπολίτευση απλά προκαλεί γέλιο!

Δεν θυμάμαι τον Αραβαντινό όμως επι Νομαρχίας Γεωργάτου να ήταν αντίθετος στην τότε ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ; Ηταν εξουσία τότε και μέλος της;;;; Και αλλάζει το πράγμα τώρα;;; Μάλιστα.

Λίγο ίντερνετ παιδιά και ενημέρωση δεν βλάπτει.

Και για να σοβαρευτούμε και λίγο.

Επειδή γίνονται τροχαία ατυχήματα δεν καταργείς τα αυτοκίνητα αλλά βελτιώνεις το οδικό δίκτυο, εκπαιδεύεις τους οδηγούς κάνεις τα αυτοκίνητα ποια ασφαλή.

Εκτός να θέλετε Βασίλη και Διονύση να γυρίσουμε στην εποχή με τους γαϊδάρους.

(Γ.Κ-kefaloniapress.gr)