Ανοιχτή επιστολή του Ηλία Παρίση

Ηλίας Παρίσης

Οι περιφερειακές εκλογές της Κυριακής 26-5-2019, ανέδειξαν τον Συνδυασμό μας με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη κ. Ρόδη Κράτσα Τσαγγαροπούλου, πρώτη δύναμη και μάλιστα με 7,5 μονάδες διαφορά.

Ο αγώνας συνεχίζεται και την επόμενη Κυριακή για την τελική νίκη, ώστε και τα Ιόνια Νησιά να είναι μέρος αυτής της μεγάλης ήττας της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, όπως ανέφερα και στην παρουσία του ψηφοδελτίου μας, με τους πειραματισμούς του ειδικά το πρώτο εξάμηνο της συγκυβέρνησής του με τους ΑΝΕΛ, διέλυσαν την Εθνική Οικονομία και πτώχευσαν τα ελληνικά νοικοκυριά.

Θύμα αυτών των πειραματισμών του, υπήρξε και το σεισμόπληκτο  Ληξούρι και η Επαρχία Πάλης, που παραμένουν ακόμη στα ερείπιά τους, από πλευράς οδικού δικτύου και υποδομών, πέντε χρόνια μετά τους σεισμούς του 2014.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω από πλευράς μου και εγώ από καρδιάς, όλους τους νησιώτες μας της πάλαι ποτέ Ιόνιας Πολιτείας, τους Κεφαλλονίτες και  ιδιαιτέρως τους συνδημότες μου στο Ληξούρι και την Επαρχία Πάλης που τίμησαν με την ψήφο τους τον Συνδυασμό μας, αλλά και προσωπικά για την μεγάλη αγάπη και εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου, που καθημερινά εισέπραττα κατά τις περιοδίες μου, στον ευλογημένο τούτο τόπο.

Θα ήθελα επίσης, μέσα από αυτή την ανοικτή ευχαριστήρια επιστολή μου, να τους υπενθυμίσω, ότι δεσμεύθηκα να είμαι κοντά τους, είτε εκλεγώ είτε όχι και να τους παρακαλέσω να μου μεταφέρουν τις όποιες αγωνίες τους για το αύριο της κοινότητας, του χωριού τους, του δικού τους και δικού μας τόπου, ώστε και εγώ να τα μεταφέρω αρμοδίως, διότι αυτό αποτελεί και την πεμπτουσία της αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού και ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς που επιλέγουμε να ασχοληθούμε με τα κοινά και ζητάμε να μας τιμήσετε με την ψήφο σας.

Την επόμενη Κυριακή η Κεφαλονιά και όλα τα Νησιά της Περιφέρειάς μας, θα πρέπει να κατοχυρώσουν οριστικά την υπέροχη πρώτη  Νίκη μας.

ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΨΗΛΑ

Υποστράτηγος ε.α.

Ηλίας Παρίσης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος