Απογοήτευση… Ο Παλληξουριακός έχασε 4-0 μέσα στον «Αγιο Αντώνιο» από τον Πανηλειακό

Βαριά ήττα με 4-0 υπέστη την Κυριακή ο Παλληξουριακός από τον ιστορικό Πανηλειακό μέσα στο γήπεδο του Αγιου Αντωνιου στο Ληξούρι, διασκορπίζοντας τις ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα. 

Οι σαφώς ανώτεροι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς στο 12′ ανοίξαν το σκορ με κεφαλιά του Κρεββατά. Ο ίδιος παίχτης πέτυχε το 2-0 στο 36′ επίσης με κεφαλιά.

Στο β’ μέρος ο Πανηλειακός πέτυχε μέσα σε 3′ άλλα δύο γκολ, με τον Ντανκαϊ σουτ (56′) και τον Σωτηρόπουλο (59′),που έγραψε και το τελικό σκορ.

Ο Παλληξουριακός δεν παρουσίασε τίποτα τ αξιόλογο, εκτός από δύο σουτ του Αλ. Λυκούδη (54′) και του Κ. Αντωνάτου (73′). Καλή η διαιτησία του κ. Ν. Μακρυπόδη (Αντ. Γκοτσόπουλος, Σπ. Οικονομόπουλος), Αχαϊας.

Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Ζάβαλης (71’ Αραβαντινός), Πολυδωράτος, Λούλουδας, Λυκούδης, Κόμητας, Αρμάντο (60’ Μπράτι), Αντωνάτος Ηλ., Ζερβός (76’ Βαλεντής Στ.), Βαλεντής Αγγ. (60’ Πολλάκης), Αντωνάτος Κ..

Πανηλειακός:(Γ. Κούτσης), Καπετανάκης, Σέχου, Λεβέντης (71’ Μπουρνέλης), Κολόκας, Σούλης, Μικολόπουλος (84’ Γκούβερος), Ντανκάι, Γκοτσούλας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (78’ Γεωργακόπουλος), Σωτηρόπουλος (63’ Σκοζάι).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Α.Ο. Παλληξουριακός – Πανηλειακός 0 – 4

Παναρκαδικός – Αχαϊκή 2 – 0

Π.Α.Ο. Βάρδας – Ζάκυνθος 1 – 0

Διαγορας Βραχνεϊκων – Λεωνίδιο 4 – 0 

Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα 0 – 0

Αστέρας Αμαλιάδας – Τσικλητήρας Πύλου 2 – 1

Η επόμενη 5η αγωνιστική (5/11/2017)

  1. Α.Ο. Παλληξουριακός – Π.Α.Ο. Βάρδας
  2. Λεωνίδιο – Αστέρας Αμαλιάδας
  3.  Ζάκυνθος – Αστέρας Βλαχιώτη
  4.  Αχαϊκή – Διαγόρας Βραχνέικων
  5.  Τσικλητήρας Πύλου – Καλαμάτα
  6.  Πανηλειακός – Παναρκαδικός
(Φωτό sportsthea.gr)
(Φωτό sportsthea.gr)