Απόλυτη επιτυχία στην Μεγάλη Γιορτή του Ναυταθλητικού Oμίλου Αργοστολίου (Ετήσια Ημερίδα)

Η Μεγάλη Γιορτή του Ναυταθλητικού Oμίλου Αργοστολίου (ΝOΑ) πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Κολυμβητήριο, με την διεξαγωγή της Ετήσιας Θερινής Ημερίδας Κολύμβησης του Oμίλου.
Πάνω από 250 αθλητές, από 4 έως 17 ετών πήραν μέρος στην Ημερίδα. Το Κολυμβήτηριο γέμισε από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, βάζοντας την δική τους “σφραγίδα” στο μεγάλο αθλητικό έργο που επιτελεί τις τελευταίες δεκαετίες ο ΝOΑ.
Η διοργάνωση της Ημερίδας ήταν άψογη, την οποία επιμελήθηκαν οι προπονητές του Oμίλου, Αλεξία Μωραϊτου, Μαρία Κουνάδη, Γεράσιμος Βαρτελάτος, Τζεραλένα Μαραβέγια, Αγγελος Κουμαριώτης με τους βοηθούς τους, πρώην αθλητές με διακρίσεις του ΝOΑ.
Στην Μεγάλη Γιορτή χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΝOΑ Λούκας Νιφοράτος, δίνοντας συγχαρητήρια στους αθλητές, γονείς και προπονητές, αλλά και για τις διακρίσεις των αθλητών μας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον “φίλο και αθλητή του ΝOΑ, Γεράσιμο Λιγνό, γιος της προπονήτριας Αλεξίας Μωραϊτου”, ο οποίος αύριο αναχωρεί για το Ρίο, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στον κωπηλάτη του Oμίλου Βαγγέλη Σιδέρη, ο οποίος χθες τοι μεσημέρι αργά προκρίθηκε στους προκριματικούς αγώνες στην Καστορά πιάνοντας τους σωστούς χρόνους και θα συμμετάσχει στους Βαλκανικούς Αγώνες Κωπηλασίας Παίδων με την Εθνική Oμάδα Κωπηλασίας Παίδων.
Αισθήματα συγκίνησης και χαράς κατέκλυσαν τους παρευρισκόμενους με την Επίδειξη κολύμβησης με σανίδα από τους λιλιπούτειους κολυμβητές, αγόρια και κορίτια, ηλικίας 4 ετών.
Μετά το πέρας της Ημερίδας, δόθηκαν από την Διοργάνωση αναμνηστικά διπλώματα και δώρα και γλυκά όλους τους αθλητές.

Δ.Δ.-

φωτογραφία50 φωτογραφία φωτογραφία 5 φωτογραφία 4 φωτογραφία 3 φωτογραφία 2 φωτογραφία 1 φω 4 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 9 7 6 3 5