Αρραβωνιάστηκε ο Ρονάλντο;

Η 24χρονη σύντροφος του διεθνή άσου πανηγύρισε από την εξέδρα τη νίκη της Πορτογαλίας επί του Μαρόκου και το γκόλ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Φορώντας την κόκκινη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας η 24χρονη σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, πανηγύρισε από την εξέδρα την Τετάρτη το γκολ του διεθνή άσου στον Αγώνα της Εθνικής Πορτογαλίας με το Μαρόκο, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Μόσχα. Η Πορτογαλία χάρη στον Ρονάλντο κέρδισε τον αγώνα με 1-0 και η αφρικανική ομάδα «αποχαιρέτισε» το Μουντιάλ.

Όμως, ο φωτογραφικός φακός εστίασε στο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε η όμορφη μελαχρινή Ισπανίδα και οι φήμες πως ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αρραβωνιάστηκε την σύντροφό του φούντωσαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για αρραβώνα του ποδοσφαιριστή με το μοντέλο από την Μαδρίτη καθώς η Τζορτζίνα τον Απρίλιο φορούσε το ίδιο δαχτυλίδι σε ένα Instagram story που μοιράστηκε με τους ακολούθους της. Οι φήμες ενισχύονται και από το like της Τζορτζίνα σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram πριν ένα μήνα ο οίκος Cartier με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 700.000 ευρώ.

rodr_009

Τον Νοέμβριο ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Αλάνα Μαρτίνα και δύο μήνες μετά τον τοκετό η όμορφη Τζορτζίνα δήλωσε πως ο ερχομός του μωρού δυνάμωσε τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά, τον 8χρονο Κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Εύα, που γεννήθηκαν το περασμένο έτος. Και τα τρία αυτά παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας αλλά λεπτομέρειες για τις γυναίκες που τα έφεραν στον κόσμο μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει γνωστές.