Η Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Α = Αρώστεια της Ψυχής

Γράφει ο ΠANAΓHΣ METAΞATOΣ
Πρόεδρος Eνωσης Aγροτουρισμού Iονίου, Aντιπρόεδρος ΣEAΓE, Mέλος Δ.Σ. ΣEEΔΔE, Kαθηγητής της Mεθόδου SILVA

➔Ο ενθουσιασμός, η ελπίδα, το όραμα, και η προσδοκία είναι οι κινητήριες δυνάμεις που διαθέτει το «οπλοστάσιο» του Νου σου, για να υλοποιήσει τις ιδέες που παράγει η μοναδική θεϊκή ιδιότητα που έχεις. Η Δημιουργική σου ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

➔Είναι συνοδευτικές ιδιότητες της ιδέας που είχες και που σε «ταρακούνησε», γιατί απλά διαισθάνεσαι, ότι μπορεί να αλλάξει τη ζωή των άλλων και τη δική σου προς το καλύτερο.

➔Ο εγκέφαλος σου με τα «φίλτρα» που έχει δεν θα εμφάνιζε μια τέτοια σκέψη (πρόγραμμα) αν δεν είχε και τις δυνατότητες υλοποίησης της.

➔Πρώτο συμπέρασμα λοιπόν = Αφού το σκέφτηκες, ΜΠΟΡΕΙΣ και να το ΚΑΝΕΙΣ.

➔Στη Μέθοδο SILVA οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο LIFE SYSTEM εκπαιδεύονται να περνούν το συγκεκριμμένο «πρόγραμμα» στον εγκέφαλο τους και εκείνος να το κάνει πραγματικότητα.

➔Τι θα μπορούσε να πάει στραβά και να μη δουλέψει αυτός ο πνευματικός νόμος; (έλξης)

➔Υπάρχουν κάποια «κλειδιά» που θεωρούνται απαραίτητα και δεν είναι άλλα από τις νοητικές στάσεις της πρώτης παραγράφου και ταυτόχρονα η εξουδετέρωση των «εμποδίων».

➔Θεωρούνται εμπόδια, όλες οι αρνητικές σκέψεις, πεποιθήσεις, πιστεύω, η διάσπαση του νου, οι διαφορετικές γνώμες των άλλων, το στρες . Αυτά είναι και τα δικαιολογητικά της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ.

➔Γι’ αυτό πρόσεξε τα σημάδια της αδιαφορίας, πολλές φορές φαίνονται και σαν έλλειψη σοβαρότητας,επιθυμίας, όρεξης, ενθουσιασμού που αν συμβαίνουν στη ζωή σου τώρα, σε απομακρύνουν από τα οράματα σου και το χειρότερο, σε κάνουν να πιστεύεις ότι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ (λογική).

➔ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

➔Αν αντιδράσεις, θα αποκτήσεις πάλι τον ενθουσιασμό σου και θα επικρατήσεις στους φόβους και τις αρνητικές σου σκέψεις, στη διάσπαση,στο στρες και στα μικροπροβλήματα υγείας (πάντα εμφανίζονται, όταν μειώνεται ο ενθουσιασμός).

➔ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ.