Βήματα Πατριωτισμού και Κοινωνικής Προόδου

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

ΕΘΝΙΚΟ

Για να δείτε πόσο Αθώο και τελείως ακίνδυνο μελλοντικά είναι για την απόλυτη εξασφάλιση της εδαφικής μας ακεραιότητας και ιδιαίτερα της Θράκης, είναι το καταψηφισθέν Νομοσχέδιο για την Τουρκική Ενωση Ξάνθης και από του 4 Ελληνες Μουσουλμάνους της περιοχής. Καταλάβατε; Οι Μουσουλμάνοι Ελληνες βουλευτές ψήφισαν «ΟΧΙ» και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί «Ελληνες», ψήφισαν «ΝΑΙ»! (Καταψήφισαν το ΚΚΕ, η Χ.Α. και Ε. Κεντρώων. «ΝΑΙ» 241).

Αυτό τα λέει όλα…

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

Απο δω και πέρα κάθε 15χρονο παιδί μπορεί ν’ αλλάξει το φύλλο του. Λύθηκε και το παλαιόθεν πρόβλημα του 3ου πόλου!

Το ψήφισαν 171 βουλευτάδες.

Ο Αγαθάγγελος -καίτοι έχει το εκκρεμές του, το κανονάκι του- θα λέγεται Αγαθαγγελίτσα και θα λέει πως έχει …κασελέτα!

Η Ουρανία (κασελέτα), πως θα λέγεται όταν θα γίνει …άνδρας; Να έχει κανονάκι; Ουρανός;

ΤΟΥΡΚΙΚΟ

Ο μέγας ταυρομάχος Ερντογάν μπαίνει στην αρένα και αντιμετωπίζει πολλούς ταύρους. Εύχομαι ο Αλλάχ να τον βοηθήσει να μην γλιστρήσει!

Η πρόσφατη επίσκεψή του στη Χώρα μας, δεν χωράει αμφιβολία πώς απέβη εις βάρος μας. Ποτέ δεν κερδίζουμε. Πάντοτε κάτι δίνουμε, κάτι χάνουμε!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η Ελλάδα μπορεί να εκτιμάται, να τιμάται, να δοξάζεται για την ιστορία της, στο πνεύμα, πολιτισμό, επιστήμη, επειδή ανέδειξε σοφούς άνδρες που δίδαξαν όλα τα ανθρώπινα αγαθά στον κόσμο, αλλά παράλληλα θα κερδίσει και το χρυσό μετάλλιο στον …πρωτογενή τομέα παραγωγής ανθελλήνων (Προδοτών).

Η 10η Οκτωβρίου, με τα δύο πρώτα περιστατικά, είναι μια μαύρη μέρα. Θα έπρεπε, στο Κοινοβούλιο να υποσταλεί η σημαία μας και να γίνει έπαρση μαύρης.

Ανεκδιήγητος ο βίος των Αθλίων μας.

Τ’ ακούς Κούλη, Φωφούλα, Ποταμόψαρο; Βρωμιάρηδες;

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΕΗΤΟΙ και σ’ ανώτερα προς δόξαν της λαθραριστεράς! (Σκουλικαντέρες).