Β. Ιθάκη: Οταν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Δ. Στανίτσας

Μετά τις χωματουργικές εργασίες, ξεκίνησε πλέον και η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα, στο Δημοτικό Στάδιο της Βόρειας Ιθάκης στο Σταυρό, που ήδη «πρασίνισε».

Hδη έχει τοποθετηθεί το μεγαλύτερο κομμάτι και σε λίγο το όνειρο δεν θα απέχει από την πραγματικότητα για τη νεολαία της περιοχής και ιδιαίτερα για την ομάδα του ιστορικού Οδυσσέα, που πλέον θα μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε ένα σύγχρονο γήπεδο και μάλιστα με την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Το έργο, όπως αναφέρει το sportsthea, πληροφορίες θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί σε χρήση στις αρχές Αυγούστου (πολύ πιο σύντομα από την προθεσμία παράδοσης του) και θα κοστίσει 185.000,00 Ε.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο γήπεδο θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις, αφού θα τοποθετηθεί νέα περίφραξη, αποδυτήρια, αλλά και αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου.

Τώρα τι άλλο από πολλά μπράβο, μπορεί να πει κανείς για τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα, ο οποίος πιστός στις εξαγγελίες του κατάφερε να φέρει σε πέρας ένα ακόμη σπουδαίο έργο για τη νεολαία της περιοχής και μάλιστα πολύ πριν τις προθεσμίες ολοκλήρωσης του.

Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στους συνεργάτες του.

Φωτό από τις εργασίες στο Στάδιο Β. Ιθάκης

Ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας