ΓΕΚ: Απολογισμός και ευχαριστίες

Το Σάββατο 27 Γενάρη πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου αγώνες στίβου και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γ.Ε.Κ.

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση με ιδανικές καιρικές συνθήκες, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 140 παιδιά όλων των ηλικιών, που αγωνίστηκαν σε δρόμους ταχύτητας, εμποδίων, άλματα και ρίψεις. Αρκετά μεγάλη ήταν και η προσέλευση κόσμου στην κερκίδα που απόλαυσε τον ήλιο και το θέαμα και ενθάρρυνε με το χειροκρότημά του τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η συμμετοχή πολλών παιδιών από το Ληξούρι και από άλλες περιοχές εκτός Αργοστολίου. Ξεχωριστές, αγωνιστικά, στιγμές ήταν το νέο ατομικό ρεκόρ του Πάνου Αλυσανδράτου, 1.60 στο ύψος αγοριών γυμνασίων και τα 100μ αγοριών λυκείων που είχαν έντονο ανταγωνισμό και που κέρδισε ο Αλέξανδρος Καράι.

Μετά το τέλος των αγωνισμάτων ακολούθησε η κοπή της πίτας της Γ.Ε.Κ με τους Αντωνάτο Δημήτρη και Τάτα Πετρίνα να κερδίζουν τα 2 φλουριά, που αντιστοιχούσαν σε δωροεπιταγές των 30 ευρώ από τα XL stores. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Οι προπονητές και η διοίκηση της Γ.Ε.Κ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των αγώνων: Την ΚΕΔΗΚΕ για την παραχώρηση τους σταδίου και τον υπάλληλο κ. Νεόφυτο Άγγελο για τη βοήθεια, τον DJ Angel V (Άγγελο Βουτσινά) που έφερε τον εξοπλισμό και έπαιξε μουσική, τους αθλητές-εθελοντές που βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγωνισμάτων και τη Βάνια Σαμόλη για τη βοήθεια στη γραμματεία. Επίσης ευχαριστούμε το φούρνο Καλούρη στα Βλαχάτα για τις βασιλόπιτες και το XL store για τις δωροεπιταγές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους Ανδρέα Δεμπόνο, Δώρα Πανουσοπούλου, Νίκο Κορσιάνο, Σπύρο Αλεβιζόπουλο και Γιώργο Χαλαβαζή που κάλυψαν με ρεπορτάζ και πανέμορφες φωτογραφίες τους αγώνες και τα ΜΜΕ που πρόβαλαν την διοργάνωση. Τέλος να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που αγωνίστηκαν και όλους όσους ήρθαν στο στάδιο και στήριξαν την προσπάθεια τους.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά, υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες!

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ