Γιατί κατεβαίνω με τον Φόρτε

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Μάκη Φόρτε και την «επόμενη μέρα» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου!

Πάντα επέλεγα να είμαι στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα όταν οι καιροί είναι κρίσιμοι. Και οι επικείμενες εκλογές και γενικότερα η περίοδος που διανύουμε, δεν έχουν πλέον να κάνουν με απλά καθημερινά προβλήματα, αλλά με την ίδια τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας. Θέτω λοιπόν υποψηφιότητα, ζητώντας την εμπιστοσύνη σας στη βάση δύο αρχών: της αξιοπιστίας των λόγων και της αποτελεσματικότητας των έργων.

Ο χρόνος που απομένει έως τις εκλογές είναι επαρκής για να κρίνουν οι Αργοστολιώτες, οι Λειβαθινοί, οι κάτοικοι των Ομαλών, του Ελειού αλλά και των Πρόννων ποιος λέει την αλήθεια και ποιος μπορεί να κρατήσει το νησί μας σε σταθερή τροχιά.

Φίλες και φίλοι, απευθύνομαι σε όλες και όλους εσάς και σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας την υποψηφιότητά του Μάκη Φόρτε για να δώσουμε τη σκληρή μάχη και να δούμε τον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει.

Με εκτίμηση

Διονύσης Σπ. Ζαπάντης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου

«Για την επόμενη μέρα»