Γνήσιος: Να δείξουμε σε 10 μήνες την πόρτα εξόδου στον Θεόφιλο

Αλ. Παρίσης

«Σε 10 μήνες πρέπει να δείξουμε την πόρτα εξόδου στον Θεόφιλο Μιχαλάτο με το μηδενικό έργο», τονίζει σε νέα ανακοίνωσή του ο τ. Κεφαλληνιάρχης και πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ Αλέξανδρος Παρίσης, εξαπολύοντας νέα επίθεση σε Μιχαλάτο-Σπαθή, για τον κουμπάρο του δημάρχο, υποψήφιου διευθυντή της ΔΕΥΑΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος μετά την κατακραυγή του κόσμου για την πρόσληψη του κουμπάρου του, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε όλοι μάρτυρες μίας κατάπτυστης μεθόδευσης από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον Σταύρο Σπαθή να διορισθεί ο κουμπάρος του κ. Μιχαλάτου στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ.

Αυτό που δεν περίμεναν όμως ήταν η ένταση της κατακραυγής του κόσμου, οι οποίοι παρακολουθούν μία δημοτική αρχή με απολύτως μηδενικό έργο και η οποία έχει καταγράψει ρεκόρ ανικανότητας, να μεθοδεύει σχολαστικά και επίμονα την πρόσληψη του κουμπάρου του κ. Μιχαλάτου.

Ο κ. Μιχαλάτος τα τελευταία 3 χρόνια έχει εγκαταλείψει το δήμο στην τύχη του και έχει αδιαφορήσει παντελώς για τους δημότες του, αλλά όταν πρόκειται να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους δείχνει της δέουσα προσοχή.

Κατάπτυστη είναι επίσης η στάση του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ, κ. Σπαθή, ο οποίος μετά την αποτυχημένη προσπάθεια πρόσληψης του κουμπάρου του κ. Μιχαλάτου, απέσυρε εντελώς την διαδικασία πρόσληψης για την πλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή.   

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής ο οποίος έχει ήδη προκαλέσει την οργή του κόσμου με τον τριπλασιασμό του μισθού του, θεώρησε ότι η ΔΕΥΑΚ είτε θα προσλάβει γενικό διευθυντή τον κουμπάρο του κ. Μιχαλάτου είτε θα ακυρώσει όλη τη διαδικασία.

Φίλες και φίλοι, είμαστε όλοι μάρτυρες μίας θλιβερής κατάστασης η οποία δεν τιμά τον Δήμο μας. Αξίζουμε καλύτερα…

Σε 10 μήνες πρέπει να δείξουμε στον κ. Μιχαλάτο την πόρτα της εξόδου τερματίζοντας αυτή την θητεία στασιμότητας, ρουσφετιού και παρακμής του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Παρίσης

Ισχυρή Κεφαλονιά