Δείτε το φεστιβάλ των οργίων-5.000 άτομα σε 24ωρο μαραθώνιο σεξ

Μπορεί συνήθως τα φεστιβάλ να σημαίνουν χορό και άφθονο αλκοόλ όμως υπάρχει ένα φεστιβάλ που συνεπάγεται αχαλίνωτο σεξ για 24ώρες.

Όσοι βρεθούν στο Burning Man Festival στην έρημο της Νεβάδα και το Μπλακ Ροκ Σίτι έχουν μόνο έναν σκοπό. Να κάνουν σεξ με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.

burning_man_2.jpg

Τι είναι όμως το Burning Man festival; Πρόκειται για το μεγαλύτερο υπαίθριο φεστιβάλ στην Βόρεια Αμερική, με θεατρικές παραστάσεις, έργα τέχνης, χορό και το Orgy Dome, δηλαδή τον χώρο όπου 5.000 άτομα μπορούν να κάνουν ανερυθρίαστα σεξ.

burning_man_3.jpg

Το Orgy Dome είναι μία τεράστια σκηνή, όπου τα μέλη της ομάδας And Then There’s Only Love διοργανώνουν σεξ με ζευγάρια και όχι μόνο.

Στο φετινό Burning Man Festival πάνω από 5.000 άτομα στάθηκαν στην ουρά για να μπουν στην “σκηνή του σεξ” όπου σύμφωνα με χρήστες του Reddit πάνω από 15 άτομα βρίσκονταν γυμνά στον ίδιο χώρο.

burning_man_4.jpg

Η είσοδος στον χώρο γινόταν μόνο για όσους είχαν παρτενέρ, όμως εντός της σκηνής «συνευρίσκονταν ερωτικά ακόμα και πάνω από τρία άτομα».

Μάλιστα ειδικά εξειδικευμένο προσωπικό εντός της σκηνής έδινε λύση σε… κάθε πρόβλημα που μπορεί να προέκυπτε.

burning_man_5.jpg

Στο φεστιβάλ παραδίδονταν μαθήματα σαδομαζοχισμού, ερωτικού μασάζ, διοργανώνονταν και θεματικές βραδιές, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συνοδοί κυριών και κυρίων προσέφεραν τις υπηρεσίες τους 24ώρες το 24ωρο.

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρι που υποστηρίζουν ότι μέσω του συγκεκριμένου φεστιβάλ γνώρισαν άλλα ζευγάρια με τα οποία έγιναν πολύ καλοί φίλοι.

(newmoney.gr)