Δεν δρομολογείται από 1η Ιουνίου το φέρι «Α. Κάλβος» στη γραμμή της Σάμης

Γιάννης Πυλαρινός

Διαψεύδει δημοσιεύματα σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο ο εκπρόσωπος της Levante Ferries Γιάννης Πυλαρινός που αφορούν την δρομολόγηση του ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ στη γραμμή Πάτρα – Σάμη, όπως αναφέρει το kefaloniapress.

Η εταιρία προχωράει σταδιακά στο άνοιγμα των δρομολογίων τα οποία αποφασίζονται αποκλειστικά από το Υπουργείο Ναυτιλίας, λέει ο κ. Πυλαρινός.

Οι γραμμές και τα πλοία της Levante Ferries θα μπουν στην ενεργό δράση ανάλογα με την κίνηση.  Η απελευθέρωση της μετακίνησης των επιβατών που ξεκίνησε χθες 25 Μαΐου δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Οι γραμμές της Κεφαλονιάς κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα με τις ημέρες της απαγόρευσης. Ο κόσμος θα μας δείξει πότε θα δρομολογηθούν όλα τα πλοία, πότε θα αυξηθούν τα δρομολόγια. Όταν ο κόσμος προτιμάει να μείνει σπίτι του επειδή φοβάται τυχόν κρούσματα, δεν μπορεί να κινηθεί και η ακτοπλοΐα. Τα πλοία μας στο διάστημα της κρίσης και της καραντίνας αναβαθμίστηκαν , το Mare di Levante έχει γίνει ένα μικρό κρουαζιερόπλοιο ενώ η διαφημιστική μας καμπάνια για την προσέλκυση Ελλήνων τουριστών στα νησιά μας, θα ολοκληρωθεί με την πλήρη άρση των μέτρων”, καταλήγει ο κ. Πυλαρινός.