Διάσημη πορνοστάρ καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα γυρίσματα ταινίας και κατέρρευσε στο στούντιο. Υποστηρίζει ότι «γυρίστηκε σκηνή βιασμού»

Σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια ταινίας πορνό καταγγέλλει η γνωστή πορνοστάρ, Nikki Benz.

Όπως ισχυρίζεται η 35χρονη, ο σκηνοθέτης της νέας της ταινίας Tony T. είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το «αποτρόπαιο συμβάν» το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευσή της στο στούντιο. Ειδικότερα, η Benz κατηγορεί τον Tony T. ότι είχε δώσει εν αγνοία της οδηγίες για σκληρή κακοποίησή της σε μια σκηνή και ότι, όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε ζητώντας να διακοπεί το γύρισμα, εκείνος αγνόησε τελείως τις εκκλήσεις της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι κινδύνευσε ακόμη και η ζωή της κατά τη διάρκεια της τραυματικής αυτής εμπειρίας, αφού ο παρτενέρ της προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και πάτησε με το πόδι του το κεφάλι της.

Οι φωνές και οι διαμαρτυρίες της 35χρονης δεν στάθηκαν ικανές να πείσουν τον σκηνοθέτη να φωνάξει «cut», με αποτέλεσμα να γυρίστεί τελικά μια «σκηνή βιασμού», όπως ισχυρίζεται η Benz.

«Το bullying, ο βιασμός και η σωματική κακοποίηση δεν έχουν θέση στα γυρίσματα. Το «όχι» σημαίνει «όχι» είτε βρίσκεσαι μπροστά στην κάμερα είτε όχι», ανέφερε σε τιτίβισμά της η Benz, η οποία δηλώνει ότι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του περιστατικού.

«Στα 13 χρόνια της καριέρας μου, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξέσπασα σε λυγμούς και δεν μπορούσα να συνέλθω από το σοκ», ανέφερε η πορνοστάρ σε σχέση με το συμβάν, το οποίο ωστόσο ο σκηνοθέτης αρνείται κατηγορηματικά ότι συνέβη.

ασδφ

 

ασδφασδφ

 

35