Διαμαρτυρία της Ερίσου για το ματς με τον Ηρακλή

Από τον Α.Ο Ερίσου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

O ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ στα τόσα χρόνια παρουσίας του στις κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων έχει αποφυγή επιμελώς να ασχολείται με τη διαιτησία σεβόμενη το δύσκολο έργο της και απόδειξη τούτου είναι ότι δεν έχει έκδοση ποτέ ανακοίνωση μέχρι σήμερα!

Σήμερα όμως ζήσαμε τραγικές καταστάσεις με αντίπαλο των Ηρακλή Πόρου!

Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα αλλά όταν ακυρώνεται κανονικό γκολ όταν δεν δίνονται 2 πέναλτι ειδικά το δεύτερο από αυτά που θεωρούνται κλασική περίπτωση, επίσης πριν την ισοφάριση του αντίπαλου υπήρχε καθαρό επιθετικό φάουλ στον αμυντικό μας.

Α.Ο Ερίσου

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την κακή μέρα που μπορεί να βρεθεί ένας διαιτητής όπως και το ανθρώπινο λάθος αλλά όταν τα λάθη είναι εναντίον της μιας ομάδας αυτό δεν είναι φυσιολογικό!

Επίσης θεωρούμε ότι ο ορισμός διαιτητή από την περιοχή του αντίπαλου είναι λάθος ειδικά όταν ο διαιτητής είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής! Καταλαβαίνουμε τη δυσκολία ορισμού διαιτητή από την τοπική ένωση λόγο ελλείψεων σε προσωπικό! Αλλά ειδικά σε παιχνίδια κατάταξης καλό θα ήταν ο διαιτητής να ειναι από άλλες περιοχές και να μην είναι συντοπίτης της μιας ομάδας!

Ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει και παρατηρητής διαιτησίας!

Παρόλα αυτά θέλουμε να πιστεύουμε ότι η σημερινή κακή διαιτησία ήταν καθαρά ανθρώπινο λάθος!

Μην γκρεμίζεται τα όνειρα μιας μικρής περιοχής σαν τη δική μας που παλεύει μέσα στα χρόνια της κρίσης με μηδαμινά έσοδα να έχει μια ομάδα ώστε τα μικρά παιδιά να μάθουν τα ιδανικά του αθλητισμού!

Ευχόμαστε σε δικαιότερες διαιτησίες στο μέλλον για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.

ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ