Διλινάτα: Μοναξιά στο ρετιρέ και 4 βαθμούς μπροστά!

Tα Διλινάτα νίκησαν 2-1 τα Φωκάτα για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας (14η Αγωνιστική) και απολαμβάνοντας μόνα τους τη …μοναξιά της κορυφής ξέφυγαν 4 βαθμούς από τον Παλληξουριακό ο οποίος «κόλλησε» στο 0-0 με τους Πρόννους.

  • Σ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αργοστολίου, τα Διλινάτα νίκησαν τα Φωκάτα με 2-1. Οι νικητές προηγήθηκαν στο 25’ με τον Ντεντλάλα και στο επόμενο λεπτό θα κάνουν το 2-0 με τον Πεφάνη. Τα Φωκάτα μείωσαν στο 32’ με τον Γάσπαρη.
  • Στον Αγιο Αντώνιο, σ’ ένα άσχημο παιχνίδι Παλληξουρουριακός και Πρόννοι ήλθαν ισόπαλοι 0-0. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Παπαβασιλείου, που έκανε φάουλ εκτός περιοχής.
  • Με αέρα 4άδας η Εικοσιμία νίκησε τη δυνατή Σάμη με 4-1. Οι νικητές, όπως δείχνει και το σκορ, ήταν ανώτεροι και πέτυχαν τα τέρματα τους με τους Ντουκάϊ 2 (63’,83’), Αντ. Κορσιάνο (31’) και Αποστολάτο (79’). Το γκολ της Σάμης ο Βιτωράτος (65’).
  • Ο Πυλαριακός «χτύπησε» μέσα στο Βαθύ, κερδίζοντας την Πρόοδο Ιθάκης με 1-0, μία νίκη που ίσως σημαίνει και τη παραμονή του στην Α’ Κατηγορία. Το «χρυσό γκολ» στο 45+1 ο Ρέξχα.
  • Λευκή ισοπαλία έφεραν ο ΠΑΟ Κεφαλονιάς με τον Εθνικό στο γήπεδο Αργοστολίου.

H B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • Δεν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Β’ κατηγορίας, μεταξύ Εθνοφρουρού-Ερίσου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, καθώς στο 57’ ο διαιτητής κ. Α. Καρλής αποφάσισε να το διακόψει οριστικά, εξ’ αιτίας του ότι η ορατότητα στο γήπεδο ήταν περιορισμένη, αφού ο ένας πυλώνας είχε πρόβλημα. Μέχρι την ώρα της διακοπής, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).
  • Χατ τρικ πέτυχε ο νεαρός Γ. Προσαλέντης (γιος του Ν. Προσαλέντη-το 3ο γκολ επιτεύχθηκε σε συνεργασία με τον πατέρα του!) στο ματς Οδυσσέα Ιθάκης-Ηρακλή Πρόννων 5-0, που έγινε στο Σταυρό. Τα άλλα δύο γκολ των νικητών πέτυχαν οι οι Τσίρος και Σέλα.