Διλινάτα, Παλληξουριακός, Πρόννοι και Εικοσιμία στους «4»

Τα Διλινάτα, ο Παλληξουριακός, οι Πρόννοι και η Εικοσιμία είναι οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν για τους ημιτελικούς του τοπικού Κυπέλλου.

  • Τα Διλινάτα επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, επικράτησαν το Σάββατο και στο δεύτερο ματς με τον Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 3-0 και πήραν την πρόκριση για τους «4» και τα ημιτελικά του τοπικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
  • Το ίδιο συνέβη και στον Αγιο Αντώνιο Ληξουρίου, όπου ο Παλληξουριακός εύκολα με τη σιγουριά του 3-1 του πρώτου αγώνα στον Καραβόμυλο, διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην περυσινή κυπελλούχο Σάμη με σκορ 7-0, παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς από τον περυσινό χαμένο τελικό.
  • Με μια μεγάλη νίκη και σκορ 2-0, στον Αγιο Αντώνιο στο Ληξούρι, η Εικοσιμία απέναντι στον Εθνικό Κεφαλονιάς, πήρε την Κυριακή την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου, καταφέρνοντας να πάρει και την διαφορά της ήττας της στον πρώτο αγώνα στις Κεραμειές με σκορ 3-2.
  • Την ίδια ώρα στα Τζαννάτα, οι Πρόννοι με το σκορ ασφαλείας το 4-0 του πρώτου αγώνα στις Κεραμειές, φιλοξένησε τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς «ζευγαρώνοντας» τις νίκες τους, παίρνοντας παράλληλα αρκετά εύκολα το τελευταίο εισιτήριο της σειράς με σκορ 5-1, που τους στέλνει στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του θεσμού!
Ο Papa ανοίγει το σκορ για τα Διλινάτα στο 3-0 με αντίπαλο τον Οδυσσέα (Φωτό Sportsthea)