“Δυναμίτιδα …αναμμένα κεριά και …κακιές ψυχές “!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΓΙΑ …”δυναμίτιδα” …”αναμμένα κεριά” και …”κακές ψυχές” μιλούν οι Ξένοι μας, στις αναφορές τους στο “Πρόβλημά” μας! ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι …συν-δημιουργοί, αυτής της παγκοσμίως πρωτότυπης κατάστασής μας,δηλώνουν απερίφραστα ότι είναι …”κακόγουστο αστείο” η πιθανότητα επιβίωσής μας και αποπληρωμής του Χρέους μας την ίδια στιγμή, μετά τα όσα έχουν αποφασισθεί-εφαρμοσθεί σχετικά, με τραγικά λάθητους και μεγαλύτερα λάθη μας!

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ δηλαδή, ότι όλο το “γονάτισμα” Χώρας και λαού μας, έγινε και συνεχίζει να γίνεται …”στον γάμο του Καραγκιόζη”!!

Ο “ΠΟΛΥΣ” κος Σό’ι’μπλε, συνεχίζει να προτείνει προκλητικότατα, την άμεση έξοδόν μας από το Ευρώ! Με …”αποζημίωση”! ΣΕ ΚΑΘΕ μνεία της Χώρας μας, το γνωστό μουτράκι του …στραβώνει περισσότερο, ζαρώνει περισσότερο και …”ανάβει”!

ΓΙΝΕΤΑΙ πιο …χαριτωμένο δηλαδή και μας …”χαρίζει” έναν νέον, μέχρι τότε τελείως …άγνωστόν μας, ολοπρόσωπον …μορφασμό!!

ΤΟ ΔΝΤ δεν “αντέχει” τον κον Σό’ι’μπλε αλλά αυτός δηλώνει ότι ….”χωρίς το ΔΝΤ δεν προχωρώ, το θέλω κοντά μου, θα μου..λείπει”!

ΕΝ ΜΕΣΩ τέτοιου ΧΑΟΥΣ, ημείς, μόνον …ΗΜΕΙΣ, θυμίζουμε, όλο και περισσότερο …πνιγμένον που “πιάνεται από τα μαλλιά του” και προσβλέπουμε σε …”πράματα και θάματα” στα οποία ούτε και …εξάχρονοι με ειδικές ανάγκες ΔΕΝ θα επίστευαν!!!