Δυναμική πρωτιά της ΠΙΝ στην ΙΤΒ

Για το Βερολίνο αναχώρησε πρόσφατα αποστολή της Π.Ι.Ν για τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση «ΙΤΒ 2018» που πραγματοποιείται στο Βερολίνο από 7 έως 11 Μαρτίου.

Η Π.Ι.Ν συμμετέχει όπως κάθε χρόνο με διπλό περίπτερο εντός του χώρου του Ε.Ο.Τ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ι.Ν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων «ABO-VE & BEYOND CONSALTING», έχουν προγραμματιστεί δώδεκα συναντήσεις με δημοσιογράφους μεγάλων μέσων μαζικής επικοινωνίας, εξειδικευμένους στον τουριστικό χώρο, καθώς και μια συνέντευξη τύπου.

Παρούσες θα είναι οι κ.κ Veronika Bulowski και Kathrin Wolf, υπεύθυνη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων, με τη βοηθό της αντίστοιχα.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν επαφές με Τour Operators, με στελέχη αεροπορικών εταιρειών και άλλες προσωπικότητες.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο υπεύθυνος του περιπτέρου κ. Γιώργος Παπαβλασσόπουλος από την Π.Ε Κέρκυρας, καθώς και μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών του τουρισμού.

Για όλους τους προαναφερθέντες, η Π.Ι.Ν έχει φροντίσει τις κάρτες εισόδου στην έκθεση (Budges) για όσους ζήτησαν, όπως και πέρυσι.

Ο Ανιπεριφερειάρχης

Τουρισμού και

Νησιωτικής Πολιτικής

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, η κ. Bulowski και ο κ. Τιμοθεάτος (Πρόεδρος Ενωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης), πέρυσι στο Βερολίνο