Δ. Γασπαρινάτος: Γιατί με τον Φόρτε

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, επειδή ποτέ δεν μου αρέσει η λογική της αποστασιοποίησης, η εύκολη και ανέξοδη κριτική, επιλέγω πάντα να είμαι ενεργός πολίτης, να είμαι από εκείνους που επιχειρούν με συμμετοχή, προσπάθεια και ειλικρινή διάθεση για δουλειά, να αλλάξουν τα πράγματα.

Δεν επιλέγω να είμαι ένας από εκείνους που λένε δεν συμμετέχω, δεν ψηφίζω, δεν ασχολούμαι με τα κοινά.

Αποφάσισα να συμπορευτώ σε αυτές τις εκλογές, με το Μάκη Φόρτε και τον συνδυασμό «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» στο Δήμο Αργοστολίου. Τον συνδυασμό που απαρτίζεται από ανθρώπους άμεμπτους, από όλες τις ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες, ανθρώπους με πνευματικές, αισθητικές και πολιτιστικές αναζητήσεις, με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον. Τον συνδυασμό που παντρεύει την ΕΜΠΕΙΡΙΑ με το ΝΕΟ, το ΟΡΑΜΑ με τη ΓΝΩΣΗ και έχει τη δυνατότητα να δώσει αναπτυξιακή προοπτική στο νεοσύστατο Δήμο Αργοστολίου.

Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε μια αυτοδιοίκηση με διαφάνεια, δικαιοσύνη, αξιοκρατία και χρηστή διοίκηση.

Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε πολιτιστικές δράσεις τουλάχιστον ανάλογες της κουλτούρας και της ιστορίας μας.

Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι είναι αναγκαίο να ζούμε σε έναν καθαρό και ανθρώπινο τόπο, αισθητικά εναρμονισμένο με το ντόπιο φυσικό περιβάλλον.

Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι αξίζουν ίσες ευκαιρίες τόσο το Αργοστόλι όσο και τα χωριά μας.

Για αυτό ζητάω την ψήφο σας, σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο νεοσύστατο Δήμο Αργοστολίου. Δώστε μου την ευκαιρία να παλέψω, να αγωνιστώ για το Αργοστόλι και τα Χωριά μας, για τη νεολαία μας που της αξίζουν τα καλύτερα, για να διεκδικήσουμε μαζί και να απαιτήσουμε όσα μας ανήκουν.

Από το fb του Διονύση Γασπαρινάτου