Είναι 97 ετών, αλλά οδηγεί τη νέα Ford Mustang. Στην ηλικία του άλλοι άνθρωποι πίνουν τσάϊ, βλέπουν T.V., ή είναι σε οίκο ευγηρείας

Οι περισσότεροι άνθρωποι στην ηλικία του προτιμούν να πίνουν το τσάι τους χαζεύοντας στην τηλεόραση ή να περνούν την ώρα τους μαζί με τους συνομήλικους τους στους οίκους ευγηρίας.

Ο Lennart Ribring όμως, δεν είναι ένας συνηθισμένος ηλικιωμένος κύριος. Ο 97χρονος Σουηδός επιζητά ακόμα την περιπέτεια, κάνει ιστιοπλοΐα και του αρέσει να οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα. Γεννημένος το 1919, όταν το Ford Model T ήταν στην παραγωγή επί 11 χρόνια, ο Lennart πήρε δίπλωμα οδήγησης μόλις έγινε 18 ετών το 1937. Τη δεκαετία του 1960 ήταν από τους πρώτους στη χώρα του που αγόρασε μια Ford Mustang.

Τώρα έκανε δώρο στον εαυτό του τη νέα Mustang GT fastback, την οποίο επιδεικνύει με περηφάνια σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηλικιακά οδηγούς Mustang σε όλο τον κόσμο.

«Ονομάζομαι Lennart Ribring. Είμαι 97 ετών. Ζω στη Στοκχόλμη, οδηγώ μία 5λιτρη V8 Ford Mustang fastback και είμαι πραγματικά ευτυχής», δηλώνει σε ένα βίντεο όπου αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία ο Lennart παραλαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο, πηγαίνει το γιο του Michael μία βόλτα και κάνει φιγούρα στην εγγονή του Emilia.

«Ερωτεύθηκα τις πρώτες Mustang από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν και από τότε δεν μπορώ να σκεφθώ κανένα άλλο αυτοκίνητο. Νιώθεις σαν βασιλιάς στον δρόμο. Ίσως δεν μου μένουν ακόμα πολλά χρόνια ζωής. Γι’ αυτό θέλω να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες να οδηγώ και να βιώνω κάποιες απολαύσεις στη ζωή. Αυτό είναι η ουσία», τονίζει ο συμπαθής παππούς.

 

(zougla.gr)


Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά της νέας Mustag:


Επιβλητική εμφάνιση, ασυναγώνιστες επιδόσεις, ήρεμη πολυτέλεια: η επόμενη γενιά της θρυλικής Ford Mustang είναι εδώ.Η νέα Ford Mustang συνιστά ενα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο που συνδυάζει αρμονικά την εκλεπτυσμένη ισχύ, με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα και την κορυφαία απόδοση καυσίμου για να προσφέρει έντονες συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι.

Επιλέξτε ανάμεσα στη χαρακτηριστική γραμμή ενός Fastback ή στο αεροδυναμικό προφίλ ενός Convertible αμαξώματος, και στη συνέχεια την ισχύ του κινητήρα EcoBoost 2,3L ή αυτή του V8 5.0L.

Έχετε αρχίσει να σκέπτεστε πώς θα ήταν η Ford Mustang των ονείρων σας;

Ford Mustang - Mustang Fastback

Νέα Ford Mustang Fastback

Το μακρύ καπό της Fastback, που ενσαρκώνει την ανανεωμένη εικόνα της Ford Mustang είναι έντονα κεκλιμένο με στόχο να μειώσει την αεροδυναμική αντίσταση και να απογειώσει την επιτάχυνση του αυτοκινήτου. Τα μπροστινά αεροδυναμικά βοηθήματα (διαχωριστικά φιλέτα), βελτιώνουν την άντωση εξασφαλίζοντας ακόμα πιο καταπληκτικές επιδόσεις. Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του προβολέα και των πίσω φώτων, σε συνδυασμό με άλλα μοναδικά διακριτά χαρακτηριστικά, δεν θα σας αφήσουν καμία αμφιβολία για την ταυτότητα του αυτοκινήτου. Με πλήθος εξελιγμένων τεχνολογικών συστημάτων, όλα σχεδιασμένα για να απογειώσουν την οδηγική σας εμπειρία, η νέα Ford Mustang συνιστά ένα αυτοκίνητο που κάνει τον οδηγό να αισθάνεται τη ζωντάνια του.

Νέα Ford Mustang Convertible: Σχεδιασμένη για ανοικτούς ορίζοντες

Απολαύστε το φύσημα του ανέμου με την ακαταμάχητη νέα Ford Mustang Convertible. Σχεδιασμένη εξ’ αρχής ως ανοικτό αυτοκίνητο, επιτυγχάνει όλες τις επιδόσεις και διαθέτει όλα τα προσόντα της Fastback αλλά με την πρόσθετη απόλαυση της οδήγησης με ανοικτή οροφή.

Χάρη σε ένα καινοτόμο μηχανισμό αναδίπλωσης, η οροφή αναδιπλώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να διατηρεί την αεροδυναμική του ικανότητα και προφίλ. Επίσης, χάρη στην ανεπαίσθητη ανύψωση του χώρου αποσκευών, δημιουργείται άντωση και έτσι η ισχύς και η ροπή του αυτοκινήτου αξιοποιούνται στο έπακρο μέσω της κίνησης στους πίσω τροχούς. Είτε η οροφή είναι κλειστή είτε ανοιχτή, η νέα Ford Mustang αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα . Είναι μια παρουσία που απλά δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς.

Ford Mustang - Mustang Convertible
(ford.gr)