Εγκαινιάστηκε το «νέο» Γηροκομείο Ληξουρίου

Πραγματοποιήθηκαν προχθές Τρίτη τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου κτιρίου του Γηροκομείου Ληξουρίου το οποίο είχε υποστεί σοβαρότατες ζημιές κατά τους σεισμούς του 2014.

Χάρη στις προσπάθειες του πρώην προέδρου του Ιδρύματος και πρ δημάρχου Παλικής Βασίλη Ρουχωτά, το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ανέλαβε τη χορηγία της ανακαίνισης προσφέροντας στους ηλικιωμένους ανθρώπους την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ζήσουν σε ένα σύγχρονο και αξιοπρεπές κτήριο.

Το έργο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» συμπλήρωσε το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αγιος Λουκάς» με τη πρόσφατη δωρεά υπερσύγχρονων κλινών με προοπτική τη πλήρη κάλυψη των αναγκών των τροφίμων.

Στη διάρκεια της τελετής και μετά τον Αγιασμό η πρόεδρος του Ιδρύματος κα Τσαγκαράτου- Βαλσαμου αναφέρθηκε στην 100χρονη πορεία του . Μίλησαν επίσης η κα κ Ρόζαλιν Μπέντζαμιν εκ μέρους του Ιδρύματος  «Σταύρος Νιάρχος» και ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης ενώ διαβάστηκαν επιστολές της βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και αντιπεριφερειάρχης Παναγή Δρακουλόγκωνα που απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών τους.