Εικαστικές συμμετοχές του Κ. Ευαγγελάτου

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της ατομικής του έκθεσης με τίτλο: “Εικαστικές Εκτοξεύσεις”, που ανανεώθηκε δύο φορές και είχε διάρκεια τριών και πλέον μηνών στον πολυχώρο του Polis Art στο Άίθριο της Στοάς του Βιβλίου στην Αθήνα, ο εικαστικός, ποιητής, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις και νέες σημαντικές λογοτεχνικές εκδόσεις.

Ήδη παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Polis Art Cafe η ποιητική ανθολογία “Γράμματα της Ποίησης”, 19 ποιητές εντέχνως, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΑΤΕΧΝΩΣ του Ηρακλή Κακαβάνη, στην οποία συμμετέχει με πέντε χαρακτηριστικά ποιήματα του και ένα σχέδιο.

Συμμετέχει επίσης με δέκα ποιήματα του στον ετήσιο τόμο “Λογοτεχνική Χρονιά” 2020 της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ).

Από την Τετάρτη 19 Φεβρ. έως και την Δευτέρα 24 Φεβρ. 2020 συμμετέχει τιμητικά με ζωγραφικά έργα του στην ομαδική έκθεση “Love is Art” της ομάδας τέχνης Artway στην Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28 στη Νέα Κηφισιά.

Το Σάββατο 22 Φεβρ. 2020, ώρα 7 μ.μ. θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα “Μιχαήλα Αβέρωφ” της ΕΕΛ, Γενναδίου 8 και Ακαδημίας στην Αθήνα ο πολυσέλιδος τόμος της Νέας “Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς”, στον οποίο συμμετέχει με επιλογή ποιημάτων του (ανάμεσα τους και ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ), δύο εμβληματικά ζωγραφικά του έργα καθώς και ένα συνοπτικό ιστορικό – αισθητικό του κείμενο για την ζωγράφο Ιφιγένεια Λαγάνα (1915-2004).

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.