Εκτός Πρωταθλήματος ο Παγκέ. Η ιστορική ομάδα δεν κατεβαίνει για τη νέα σεζον

Ο Παγκεφαλληνιακός εκτός Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Μετά την ΑΕΚ άλλη μια ιστορική ομάδα δεν κατεβαίνει στο νέο Πρωτάθλημα, γεγονός που προκαλεί θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου της Κεφαλονιάς και συρρικνώνει ακόμα περισσότερο το τοπικό μας Πρωτάθλημα.

Σε ανακοίνωση του το σωματείο αναφέρει:

Μετά από πολύωρες συσκέψεις, συμβούλια και διαλόγους, ο Π.Α.Ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ με το αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει απέναντι στην ιστορία του, τον κόσμο του και τους αθλητές του πήρε κάποιες αποφάσεις.

Μετά από πολύχρονη επιμονή και υπομονή από την περίοδο των σεισμών του 2014 αναμέναμε την επισκευή του σταδίου Αργοστολίου του οποίου ο αγωνιστικός χώρος έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Με μεγάλη μας θλίψη βλέπουμε, ακούμε, πληροφορούμαστε ότι δεν προβλέπεται να επισκευαστεί το δημοτικό γήπεδο τουλάχιστον για την σεζόν 2017-2018 εφόσον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Για αυτό τον λόγο και επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι για άλλη μία σεζόν να θέσουμε σε ΚΙΝΔΥΝΟ την ΥΓΕΙΑ των αθλητών μας, να μην έχουμε δική μας ΕΔΡΑ, να προπονούμαστε σε «χωράφια» και να έχουμε συνεχείς μετακινήσεις (με ό,τι συνεπάγεται οικονομικά) πήραμε την εξής απόφαση: Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Π.Α.Ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Με θλίψη βλέπουμε τους κόπους, τα όνειρα και τις θυσίες πολλών ετών να γκρεμίζονται ΑΔΟΞΑ.

Ελπίζουμε οι διοικούντες και οι αρμόδιοι σε αυτό το νησί να αφυπνιστούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Και τέλος αν αυτό λέει κάτι σε κάποιους στα 95α γενέθλιά μας και ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2018.

Με εκτίμηση Δ.Σ

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ