Ελπίζω πριν το Πάσχα να λειτουργήσει έστω και εναλλακτικά το Γηροκομείο

O πρόεδρος του Γηροκομείου Μάκης Αποστολάτος, πασίγνωστος ως «Μαέστρος»

Το φίλο μας τον μαέστρο, τον πρόεδρο του Γηροκομείου Μάκη Αποστολάτο, είχαμε χθες στην τηλεφωνική μας γραμμή, καθώς κοντοζυγώνει το Πάσχα και πρέπει να δούμε, για άλλη μιά φορά, το θέμα του Νέου Γηροκομείου.

– Μάκη μου, καλημέρα. Εμαθα για μιά δωρεά στο Γηροκομείο, που θα κάνει ο συμπατριώτης μας ο μεγαλοξενοδόχος Μάκης Φωκάς.

Ναι, είναι μιά δωρεά αξίας 240.000Ευρώ, που αποτελείται από 60 σύγχρονα κρεβάτια με τα κομοδίνα τους, ένας πλήρης εξοπλισμός κουζίνας, ένας πλήρης εξοπλισμός πλυντηρίων και στεγνωτηρίων και άλλα χρήσιμα αντικείμενα, όλα καινούρια. Τα παράγγειλε ο Μάκης μπροστά μου και σε λίγες μέρες θα φτάσουν στο Νέο Γηροκομείο.

Πολύ καλό όλο αυτό που μου περιγράφεις, αλλά με τον διαγωνισμό για τον εξοπλισμό του Νέου Γηροκομείου τι γίνεται;

Αυτός ο διαγωνισμός είναι «στον αέρα», Χρήστο μου, γιατί δεν έχει δυστυχώς ακόμα εγκριθεί από τη Διαχειριστική Επιτροπή. Ομως απ’ αυτά που μας δίνει ο Φωκάς θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε το Νέο Γηροκομείο, ελπίζω πριν το Πάσχα.

Και πως θα γίνει αυτό;

Την άλλη βδομάδα η ΔΕΗ θα τοποθετήσει στο Νέο Γηροκομείο τον υποσταθμό, οπότε αφού θα έχουμε ρεύμα, θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε, έστω και ως εναλλακτική λύση, τους δύο από τους τέσσαρους θαλάμους με 56 τρόφιμους.

– Να σου πω τώρα, βάζεις ξανά υποψηφιότητα με τον Γνήσιο;

– Ναι, και είναι η τελευταία φορά που θα πάρω μέρος σε εκλογές κι’ αυτό για ένα και μόνο λόγο. Να ολοκληρώσω το έργο του Νέου Γηροκομείου. Και όπως ξέρεις, εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα αξιώματα. Θέλω κάτι που αναλαμβάνω να το τελειώνω.

– Μαέστρο μου σ’ ευχαριστώ που τα είπαμε έστω και εν τάχει και σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά.

– Γειά σου, Χρήστο μου, και χαιρετίσματα στα Κουρουκλάτα.

Υ.Γ.: Μου είπε χαιρετίσματα στους συγχωριανούς, γιατί από το χωριό μας, τα Κουρουκλάτα, καταγότανε η μάνα του.