Ενα γουρουνοτόμαρο δώρο στον Τσαβούσογλου

Η ιταμή συμπεριφορά του Τσαβούσογλου, που του επιτρέψαμε να αλωνίσει στην Θράκη, δείχνει πως οι ρεβεράτζες με τα μεμέτια είναι πάντα μάταιες και μόνο αποθρασύνουν το κράτος-συμμορία.

Μίλησε για “τουρκική μειονότητα”, για προστασία της από την Άγκυρα, είπε ψέματα πως δεν έχουν ίσα δικαιώματα, αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία” και άλλα ωραία.

Και όλα αυτά φιλοξενούμενος και μέσα στα μούτρα μας.

Το σωστό θα ήταν να του φορέσουμε ένα γουρουνοτόμαρο για δώρο και να τον στείλουμε πέρα από το ποτάμι, πίσω στο παλαβό αφεντικό του.

Ο ενδοτισμός και η δειλή πολιτική ανοίγουν την όρεξη στους ισλαμοφασίστες. Όχι μόνο επιτρέπουμε στο τραμπούκικο σύστημα του προξενείου να εκτουρκίζει με Τούρκους, τους Πομάκους και του Αθίγγανους, αλλά αφήνουμε ανεμπόδιστο να λειτουργεί τον ομφάλιο λώρο αυτού του παρακράτους με το βαθύ τουρκικό κράτος, αυτή την σκοτεινή μηχανή Γενοκτονίας.

Το προξενείο πρέπει να κλείνει. Χτες. Πρέπει να τσακίσουμε το σύστημα των μπράβων του και να κόψουμε αυτό τον ομφάλιο λώρο, που φέρνει στον αποσχιστική μηχανισμό των εδώ Τούρκων σωβινιστών και πρακτόρων, χρήμα και άλλα “πράγματα”.

Η Τουρκία είναι μία πολυεθνική χώρα, κάθεται πάνω στην ωρολογιακή βόμβα της καταπίεσης των λαών της επικράτειας της και έχει καταστρέψει τις σχέσεις με τους πάντες γύρω της, λόγω της τυχοδιωκτική εμπλοκής της με την τρομοκρατία και την διαταραχή του αυταρχική αλαζονεία της του δουλέμπορου δικτάτορα της με κοινοβουλευτικό μανδύα, που έχει διαλύσει την συμμαχία με το Ισραήλ και ήδη καταστρέφει και την σχέση με τις ΗΠΑ.

Δεν πρέπει να τους φοβόμαστε, δεν πρέπει να τους κάνουμε χώρο. Τον πόλεμο και την ήττα θα τον φέρει ο ψοφοδεής ενδοτισμός.

Εγγύηση για την ειρήνη είναι η αποτροπή, που προϋποθέτει συσσώρευση ισχύος, συμμαχίες και εκπομπή του μηνύματος πως δεν θα ανεχθούμε προκλήσεις και κάθε φορά που αποπειρώνται παιχνίδια αποσταθεροποίησης, θα υφίστανται κυρώσεις.

Βούρδουλα, αυτό καταλαβαίνουν μόνον.

 

*Πρόεδρος Νέας Δεξιάς