ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ …ΣΩΤΗΡΙΕΣ, ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην έχετε ακούσει τα Νέα τα …ευχάριστα!

➔Τα «σωτήρια» τέτοια, για τις αφεντιές μας:

➔Η κα Μέρκελ …αναλαμβάνει να μας λύσει τα προβλήματά μας τα τεράστια και επί μακρόν άλυτα, με τους έκπαλαι πιστούς φίλους, αφοσιωμένους συνεταίρους και λίαν «χρυσοφόρους» συνεργάτες-πελάτες της Χώρας της, τους …καλούς γείτονές μας, και …συμμάχους Τούρκους!

➔«Ξεκαθάρισε», με παρρησίαν …Γερμανού ηγέτου, στον κον Ερντογάν, ότι …δεν την ενδιαφέρουν τα …δισεκατομμύρια για προμήθειες όπλων και οπλικών συστημάτων, που στις Γερμανικές βιομηχανίες κατά κόρον καταβάλλει, γιατί -όπως …πληροφορούμαι, του το «πέταξε» …κατάμουτρα- τα …θυσιάζει όλα, και θα σταθεί στο …πλευρό μας, στο πλευρό των …Ελλήνων, για ό,τι μας αφορά, αρχίζοντας με το πρόβλημα το τόσο «καυτό», της …Λιβύης!

➔Τον …προειδοποίησε αυστηρά, ότι αν θα πειράξει έστω και «μια τρίχα από τα μαλλιά» Έλληνα, η ίδια θα γίνει …βρόγχος γύρω από τον καλοθρεμμένον λαιμόν του, και θα τον …πνίξει!

➔ΟΜΟΛΟΓΩ, ότι σήμερα το βράδυ, μετά από τις πιο πάνω εξελίξεις, απρόσμενα …παρήγορες, επιτέλους και για πρώτη φορά …το γεροντικόν μου σαρκίον, και μετά από μήνες πολλούς, θα …αναπαυθεί ήσυχα!

➔ΓΙΑΤΙ …δεν είναι μικρό πράγμα, να έχεις μία κα Μέρκελ στο …πλευρό σου!

➔ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …ηρεμήσετε!