Επίσκεψη της Βικτωρίας Αλεξανδράτου σε Φαρακλάτα και Διλινάτα

Όλοι Μαζί Ενωμένοι Μπορούμε. Τις τελευταίες εβδομάδες η Βικτώρια Αλεξανδράτου οργώνει Κεφαλλονιά και Ιθάκη στην προσπάθειά της να δει όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους των νησιών αυτών, να τους συστηθεί και να τους παρουσιάσει τις προτάσεις και το πρόγραμμά της, καθώς και να μιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Γνωστή για την αγάπη της για το νησί της, την Κεφαλλονιά, η κα Αλεξανδράτου ανέκαθεν έβρισκε συναρπαστικά τα οδοιπορικά στα Κεφαλλονίτικα χωριά και απαθανάτιζε τις εμπειρίες της με το φωτογραφικό της φακό.

Χθες, Τετάρτη, η κα Αλεξανδράτου βρέθηκε στα χωριά Φαρακλάτα και Διλινάτα. Είχε την ευκαιρία να γνωρίσει πολλούς από τους κατοίκους των δύο χωριών οι οποίοι έσπευσαν να τη δουν από κοντά. Δεν είναι μυστικό ότι η κα Αλεξανδράτου είναι το αουτσάιντερ της εκλογικής μάχης σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη που έχει μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες μετατραπεί σε αδιαφιλονίκητο φαβορί. Οπότε το ενδιαφέρον των κατοίκων ήταν μεγάλο και η συζήτηση ζωντανή και εποικοδομητική. Οι κάτοικοι της άνοιξαν την καρδιά τους για τις ελπίδες, αλλά και τους φόβους τους και τα παράπονά τους. Η κα Αλεξανδράτου άκουσε προσεκτικά και κατέγραψε τις εκκλήσεις των συμπατριωτών της.

Στα Διλινάτα επίσης η κα Αλεξανδράτου συναντήθηκε με τον Παναγή Καππάτο, συνυποψήφιό της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κος Καππάτος είναι έμπειρος Κεφαλλονίτης πολιτικός και γνώστης της πολιτικής και του κοινού τους τόπου. Οι δύο υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να επιβεβαιώσουν το μήνυμα ενότητας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα στη χώρα μας. Οι δύο υποψήφιοι με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο, το νέο αίμα και ο παλαίμαχος πολιτικός, δήλωσαν απερίφραστα ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με εσωκομματικές διαμάχες και ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι να πάει μπροστά ο τόπος τους. Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί. Σηκώνουμε τα μανίκια και αγωνιζόμαστε για ισχυρή ανάπτυξη για αυτοδύναμη Ελλάδα.

Πολιτικό Γραφείο
Βικτώριας  Αλεξανδράτου
Υποψήφια Βουλευτής Κεφαλονιάς | Ιθάκης