Επεισόδιο με …πτωχευμένο μεγιστάνα στην Ιθάκη που κάνει διακοπές με το τεράστιο γιοτ «Λεοντόκαρδος»

Tο τηλεοπτικό συνεργείο του SKYNews βρήκε τον ιδιοκτήτη των πτωχευμένων πολυκαταστημάτων BHS να κάνει χλιδάτες διακοπές στην Ιθάκη.
O δισεκατομμυριούχος Σερ Φίλιπ Γκριν ταξίδεψε στην Ελλάδα με τον… «Λεοντόκαρδο» το τεράστιο γιωτ του αξίας 100 εκατομμυρίων λιρών με εμβαδόν όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βρετανικό δίκτυο. Στο σκάφος εργάζονται τουλάχιστον 40 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους ένας σεφ και ένας άνθρωπος που έχει ως αποκλειστικό καθήκον του να βγάζει βόλτες τα σκυλάκια της οικογένειας.
O δημοσιογράφος κατάφερε να βρει τον δισεκατομμυριούχο ο οποίος έκανε βόλτες στο Βαθύ της Ιθάκης και θέλησε να του κάνει μερικές ερωτήσεις. O επιχειρηματίας απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία και επιχείρησε να σπάσει την κάμερα του τηλεοπτικού συνεργείου φωνάζοντας: «Αυτή θα την πετάξω στην γ…νη την θάλασσα».
O Σερ Φίλιπ Γκριν πούλησε την μεγάλη αλυσίδα πολυκαταστημάτων για μια λίρα στον επιχειρηματία Ντόμινικ Τσάπελ, ο οποίος στο παρελθόν είχε χρεοκοπήσει τρεις επιχειρήσεις του. Τα πολυκαταστήματα BHS ακολούθησαν την ίδια πορεία, με αποτέλεσμα να μείνουν στο δρόμο 11.000 εργαζόμενοι μέσα σε μια νύχτα και να κινδυνεύουν να χάσουν τις συντάξεις τους από ιδιωτική ασφάλιση 22.000 πρώην εργαζόμενοι.

(topontiki.gr)