«Επεσαν οι μάσκες» στην ορκωμοσία της νέας τ.σ. Ομαλών

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου ο Θεόφιλος ορκίζει την κα Στάμω Γαλιατσάτου του ως Τοπική Σύμβουλο της Κοινότητας Ομαλών στη θέση της παραιτηθείσας Ειρήνης Τζάκη, που προήλθε μετά την απευθείας ανάθεση σε αυτήν της λειτουργίας του Πλατύ Γιαλού στις 8 Ιουλίου και υπό την σκιά που έχει δημιουργηθεί από την ηθική τουλάχιστον πλευρά της ανάθεσης σε μία συνεργάτη του Θεόφιλου, αφού η νομική πλευρά καλύφθηκε όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος οκτώ ημέρες μετά από την πρώτη αποκάλυψη! 

Τρία τα περίεργα της υπόθεσης:

1ον) Ο Δήμαρχος δεν λέει λέξη πως και γιατί η κα Γαλιατσάτου προέκυψε τοπική σύμβουλος Ομαλών. Ούτε καν ότι αντικαθιστά την κα Τζάκη.

2ον) Σύμφωνα με την απόφαση επικύρωσης των αποτελεσμάτων από το πολυμελές πρωτοδικείο Κεφαλληνίας πρώτη αναπληρωματικός στο συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου στα Ομαλά δεν είναι η κα Στάμω Γαλιατσάτου όπως αφήνει να εννοηθεί το δελτίο Τύπου εκ ου γραφείου δημάρχου. Πρώτος αναπληρωματικός είναι ο κ. Μαρίνος Φωτεινάτος και ακολουθεί η κ. Γαλιατσάτου! Άρα ο κ. Φωτεινάτος παραιτήθηκε και ανέλαβε η κ. Γαλιατσάτου. Γιατί αυτές τις «λεπτομέρειες» δεν τις αναφέρει ο Δήμαρχος στο δελτίο Τύπου; Δείχνει σαν να ήθελε να τις κρύψει…

3ον) Στη φωτογραφία από την ορκωμοσία που συνοδεύει το δελτίο Τύπου ο δήμαρχος και η νέα σύμβουλος εμφανίζονται με μάσκα και σωστά.

Όμως το απόγευμα της ίδιας ημέρας (Παρασκευή 7/8) ο δήμαρχος με πολλούς συνεργάτες του παρέστη στην τιμητική τελετή στα Διλινάτα για την μνήμη του πρώην προέδρου του χωριού Ανδρογιάννη Σουπιωνά, και την επομένη της (Σάββατο 8 Αυγούστου) ο δήμαρχος συμμετείχε τελετή για τους 100 Κεφαλλονίτες Ναυτικούς που χάθηκαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Και στις δύο ο δήμαρχος και οι συνεργάτες (εκτός του Μ. Μοσχονά στη δεύτερη εκδήλωση) ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ εμφανίζονται δίχως μάσκα!

Επάνω: Ο Θεόφιλος ορκίζει τη νέα τ.σ. Ομαλών Στάμω Γαλιατσάτου στη θέση της Ειρήνης Τζάκη, που πήρε με απ’ ευθείας ανάθεση τη λειτουργία του Πλατύ Γιαλού.
Ειρ. Τζάκη