Εργατικό Κέντρο: Ο αγώνας κατά των κεραιών συνεχίζεται

Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης χαιρετίζει τα σωματεία, τους συλλόγους αλλά και τους απλούς κατοίκους του Αργοστολίου που ανταποκρινόμενοι στα καλέσματά μας όλο το προηγούμενο διάστημα, μπήκαν θαρρετά στον αγώνα για το ξήλωμα της κεραίας της COSMOTE στο κέντρο της πόλης.

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση για προσωρινή διακοπή λειτουργίας και απομάκρυνση της κεραίας τουλάχιστον 300 μέτρα έξω από το Αργοστόλι, είναι αποτέλεσμα της κινητοποίησης και της δράσης φορέων και κατοίκων που έκαναν δικό τους ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Αποδεικνύεται ότι όταν ο λαός θέλει, μπορεί με οργάνωση, μαζικότητα και πολύμορφες δράσεις να καταφέρει μικρές και μεγάλες νίκες.

Καμία επανάπαυση όμως δεν χρειάζεται!

Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί ωσότου φύγει εντελώς τόσο αυτή η κεραία αλλά και άλλες που βρίσκονται μέσα σε κατοικημένες περιοχές όπως στη Σάμη, στο Ληξούρι και αλλού!

Να κλιμακώσουμε την πάλη μας για όλα τα ζητήματα που μας αφορούν άμεσα ή έμμεσα όπως πχ πλειστηριασμοί, διακοπές ρεύματος, κατώτατοι μισθοί, Παιδεία, Υγεία και άλλα.

ΑΓΩΝΑΣ-ΡΗΞΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ

Ο Πρόεδρος

Γ. ΓΑΒΡΙΛΗΣ

Ο Γ. Γραμματέας

Γ. ΒΑΛΕΝΤΗΣ