Ερχεται ξανά στα νερά μας!

Το πλήρως ανανεωμένο πλοίο “Κεφαλονιά”, αργά απόψε το βράδυ θα ξαναβρεθεί στα νερά του Ιονίου.

Το “Κεφαλονιά” μετά το πέρας των εργασιών ανακαίνισης και επισκευών στο μηχανολογικό μέρος και στους εσωτερικούς του χώρους, πριν λίγο ξεκίνησε το ταξίδι του θα από τη Δραπετσώνα για Ζάκυνθο, την ιδιαίτερη πατρίδα του πλοιοκτήτη Γιώργου Θεοδόση.

Απόψε λοιπόν, το “Κεφαλονιά” κάνει το πρώτο του ταξίδι με τα νέα του χρώματα και σήματα της “Levante Ferries”, θα παραμείνει στη Ζάκυνθο μέχρι μεθαύριο Μεγάλη Τετάρτη, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό των δρομολογίων της Εταιρείας, από μεθαύριο το απόγευμα ή την Μεγάλη Πέμπτη θα επιστρέψει στην πατρίδα του, στην Κεφαλονιά, εκτελώντας το δρομολόγιο Πόρος-Κυλλήνη.
Μετά την ανακαίνιση και των εσωτερικών χώρων του πλοίου, ο επιβάτης θα έχει την δυνατότητα -κυρίως ο επισκέπτης της Κεφαλονιάς- να απολαύσει μία πρώτη “ξενάγηση” στις ομορφιές της, αφού μεγάλες απεικονίσεις των Παραλιών μας (Μύρτος-Φισκάρδο) κοσμούν τους χώρους!
Γιώργος Θεοδόσης

Τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια της ιδιοκτήτριας εταιρείας “Levante Ferries” σε πλοία προσεγμένα, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για προσωπικό και επιβάτες, γρήγορα και καλαίσθητα, θα προσφέρουν ολοχρονικά άριστης ποιότητας παροχές υπηρεσιών στο επιβατηγό κοινό, καλύπτοντας επαρκώς τις ακτοπλοϊκές ανάγκες των Νησιών μας, συμβάλλοντας στα μέγιστα στην ανάπτυξη της οικονομίας των τοπικών Αγορών και στα τρία Νησιά, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη, αλλά και στην Τουριστική μας Αγορά!

Ευχόμαστε τόσο στο “Κεφαλονιά”, όσα και στα άλλα πλοία των γραμμών μας της “Levante Ferries, καλοτάξιδα με ήρεμες θάλασσες!