Εταιρεία φτιάχνει σπίτι των Χόμπιτ μέσα σε τρεις ημέρες!

Αν είστε οπαδός του Τόλκιν και πάντα θέλατε να μπορούσατε να ζήσετε στη Μέση γη, τώρα το όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη σε μια εταιρεία και ένα σπίτι.

Η εταιρεία Magic Green Homes είχε την ιδέα για την κατασκευή μικροσκοπικών λυόμενων σπιτιών που μοιάζουν ακριβώς με τα σπίτια των Hobbits, χρησιμοποιώντας προκατασκευασμένους θολωτούς σκελετούς, τα οποία μάλιστα μπορούν να συναρμολογηθούν από 3 άτομα μέσα σε λίγες μόνο μέρες!

Τα σπίτια που θυμίζουν το κονάκι του Μπίλμπο Μπάγκινς στο Χόμπιτον της Μέσης Γης του Τόλκιν είναι τόσο εύκολα στην κατασκευή που απευθύνονται στον καθένα.

Οι θολωτοί σκελετοί είναι κατασκευασμένοι από σύνθετα ελάσματα μετάλλων και μπορούν να ενσωματωθούν μέσα σε χωμάτινες πλαγιές. Η συναρμολόγηση της δομής είναι απλή χάρη σε διάτρητα πτερύγια που επιτρέπουν τη διασύνδεση των μερών.

Χάρη στην ευέλικτη τεχνολογία, τα σχέδια μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε γεωμορφολογία και να εξειδικευτούν με γνώμονα τις ανάγκες του χρήστη. Μάλιστα, ο κάτοχος ενός τέτοιου σπιτιού μπορεί να το επεκτείνει σταδιακά εφόσον προκύψει ανάγκη.

hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-21

hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-20

hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-22

hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-24

hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-26

hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-23

(newmoney.gr)