Ημιτελικό ντέρμπι Πρόννοι-Διλινάτα σήμερα για το Κύπελλο

Με το ντέρμπι Πρόννοι-Διλινάτα, ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών αγώνων του τοπικού Κυπέλλου, σήμερα και ώρα 3 μ.μ. στο γήπεδο των Τζαννάτων.

Η νικήτρια ομάδα θα κλείσει θέση για τον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι με όπλο την έδρα, αλλά και την καλή αγωνιστική τους κατάσταση, βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση της ιστορίας τους, για τη συμμετοχή τους στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά από την ίδρυση τους.

Οι πρωτοπόροι του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Διλινάδες, θέλουν να επαναλάβουν ότι είχαν καταφέρει πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο 2014-2015.

Σίγουρα έχουν την ποιότητα, τη δυνατότητα και την εμπειρία να το διαχειριστούν όπως πρέπει και να το πετύχουν. Μάλιστα με οδηγό τον αγώνα πρωταθλήματος και εκείνο το υπέρ τους 1-3, με δύναμη, πάθος και πίστη θα προσπαθήσουν να αποδράσουν από τα Τζαννάτα, με μια νέα μεγάλη επιτυχία, παραμένοντας στη διεκδίκηση του φετινού νταμπλ.

Συμπερασματικά είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι και αναμένονται μεγάλες «μάχες» στα Τζαννάτα. Ενα παιχνίδι που μπορεί να κριθεί ακόμη και μετά τα 90’ της κανονικής του διάρκειας.

Sportsthea: Πως έφτασαν ως εδώ οι δυο ομάδες

Πρόννοι

1η φάση: Οι Πρόννοι πήραν την πρόκριση, με μια νίκη στα Τζαννάτα και σκορ 3-1 και μια ισοπαλία 1-1 στον Καραβόμυλλο, επί του Πυλαριακού.

2η φάση: Δυο εύκολες νίκες επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 0-4 στις Κεραμειές και 5-1 στα Τζαννάτα.

Διλινάτα

1η φάση: Πολύ εύκολα πήραν την πρόκριση με δυο νίκες από τον Ηρακλή Πρόννων. Στο πρώτο παιχνίδι των Τζαννάτων επικράτησαν άνετα με σκορ 10-0, ενώ στον επαναληπτικό των Κεραμειών, επίσης με μια νέα άνετη νίκη και σκορ 3-0!

2η φάση: Και σε αυτή την φάση πέρασαν με δυο νίκες επί του Οδυσσέα Ιθάκης, 3-2 στο Βαθύ και 3-0 στις Κεραμειές.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Αποστόλης Καραϊσκος με επόπτες τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Ι. Καλογερά.

Ο άλλος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τετάρτη 28/2 (3 μ.μ.) στον Aγιο Αντώνη στο Ληξούρι, μεταξύ του Παλληξουριακού και της Εικοσιμίας.