Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά τιμά την Επέτειο της Ένωσης

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά συμμετείχε και φέτος στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Κεφαλονιά για να τιμήσουμε την Επέτειο από την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα στις 21/05 /1864.
Τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας καθώς και μέλη της Αδελφότητας παρακολουθήσαμε τη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο του εορτασμού που διοργάνωσε η Oμοσπονδία Κεφαλονίτικων και Ιθακήσιων Σωματείων.
Στη συνέχεια μεταβήκαμε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τα Κεφαλονίτικα σωματεία αποτίωντας φόρο τιμής στους αγωνιστές των νησιών μας και στον αγώνα τους για να απολαμβάνουμε σήμερα τα αγαθά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Κεφαλονιά, η Αδελφότητας εκπροσωπήθηκε από την Αντιπρόεδρο κα Στέλλα Βουτσινά.
Η Αδελφότητα θα τιμήσει με λαμπρότητα την Ένωση των Επτανήσων, στην καθιερωμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 20:30 μ.μ..

 

IMG_6401

Για το ΔΣ
Χρύσα Κοκκόση