Η ανεπίτρεπτη χειραψία του Τραμπ στην Μπριζίτ: Παραλίγο να της ξεριζώσει το χέρι. Αρνητικά σχόλια και για τις «κολακίες» που τις απηύθυνε λίγο αργότερα

Τα κατάφερε πάλι ο Ντόναλντ Τραμπ να προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Αυτή τη φορά αιτία ήταν ο τρόπος με τον οποίο χαιρέτησε την πρώτη κυρία της Γαλλίας αλλά και η κολακείες που της απηύθυνε λίγο αργότερα.

ΣΑρχικά, ο Αμερικανός πρόεδρος της έπιασε το χέρι με τρόπο που μάλλον περίεργος είναι και στη συνέχεια το τράβηξε βάζοντας δύναμη ανεπίτρεπτη για την περίπτωση που ένας κύριος χαιρετά μία κυρία.

Η συνέχεια ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα, αφού ο Τραμπ την τράβηξε προς το μέρος του για να φιληθούν σταυρωτά στα μάγουλα, αιφνιδιάζοντας την κα Μακρόν.

Αυτή τη φορά, δεν προσπάθησε να κάνει περίεργη χειραψία με τον Εμανουέλ Μακρόν, αφού μάλλον χαμένος βγήκε όταν το προσπάθησε, δίνοντας πόντους στο παιγνίδι των εντυπώσεων στον νεαρό Γάλλο πρόεδρο.

Κάποιοι μάλιστα λένε ότι μετά την ήττα του από τον Μακρόν, επέλεξε την Μπριζίτ για να δράσει πιο άνετα.

Στο μεταξύ, σχολιάζεται αρνητικά για τον Τραμπ και ο τρόπος που αντιμετώπισε την Μελάνια. Δεν περίμενε καν να βγει απο τη λιμουζίνα και να είναι κοντά του όταν αυτός άρχισε τις χαιρετούρες με το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας. Αλλά, Τραμπ είναι αυτός…

Δείτε το βίντεο με την υποδοχή στο Ελιζέ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως, δεν έκανε μόνο μια ανεπίτρεπτη χειραψία, αλλά και ένα σχόλιο που δεν αρμόζει από έναν ηγέτη προ μια πρώτη κυρία.

Βλέποντας την Μπριζίτ Μακρόν της είπε: «Είσαι σε φόρμα. Είναι σε τόσο καλή φόρμα. Υπέροχη».

(iefimerida.gr)