Η αποκάλυψη της πανέμορφης Εριόνα

Η Αλβανίδα καλλονή, Εριόνα Σουλεϊμάνι αποκάλυψε τα μυστικά της σεξουαλικής της ζωής με τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί στην τηλεόραση

Έπειτα από δύο χρόνια γάμου, ο Μπλέριμ Τζεμαϊλί και η Εριόνα Σουλεϊμάνι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού ο 31χρονος ποδοσφαιριστής κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο ποδοσφαιριστής πήρε την τελική απόφαση του χωρισμού μετά από εμφάνιση της συζύγου του στην τηλεόραση στην οποία αποκάλυψε πως ο σύζυγος της προτιμά να αυτοϊκανοποιείται και να μην κάνει σεξ πριν τους αγώνες!

Η Αλβανίδα καλλονή, Εριόνα Σουλεϊμάνι αποκάλυψε τα μυστικά της σεξουαλικής της ζωής με τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί στην τηλεόραση και το σόου «Le Capitaine». Το 30χρονο μοντέλο ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή πως είναι το σεξ με τον μέσο της Μπολόνια (αγωνίζεται ως δανεικός στη Μόντρεαλ) και αν κάνουν σεξ πριν τους αγώνες:

«Σεξ πριν από τους αγώνες; Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μεγάλοι εραστές. Προτιμούν να αυτοϊκανοποιούνται», δήλωσε απερίφραστα η καλλονή.

Αυτό ήταν! Ο 31χρονος ζήτησε αμέσως διαζύγιο και εκτός από την επιμέλεια του παιδιού τους ο Τζεμαϊλι είπε στη δικηγόρο του, Ντανιέλα Μισάλια, να πάψει πλέον η γυναίκα του να χρησιμοποιεί το επώνυμο του.

Όμως, η Εριόνα δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε και πολύ και θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σκανδαλώδες και θα γράψει όλα τα μυστικά που συμβαίνουν στα σαλόνια των ποδοσφαιριστών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του ζευγαριού, αλλά και της εκρηκτικής καλλονής.

 

(protothema.gr)