Η Βίκυ Σταμάτη ζητάει διαζύγιο από τον Ακη Τσοχατζόπουλο: «Καταδικάστηκα άδικα επειδή φέρω το επώνυμό του. Toν θαυμάζω, αλλά προέχει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου τέκνου μου»

Διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ζητά η Βίκυ Σταμάτη.

Σε δήλωσή της αναφέρει ότι καταδικάστηκε άδικα μόνο και μόνο επειδή φέρει το επίθετο «Τσοχατζοπούλου». Η Βίκυ Σταμάτη ανακοινώνει ότι «σπαράζει» μεν αλλά «ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαραγεί» ως εκ τούτου «έχω ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό μας παιδί να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας». Οπως αναφέρει μάλιστα «λάτρεψε, σέβεται και θαυμάζει» τον Ακη Τσοχατζόπουλο αλλά την κίνησή της αυτή επιβάλλει «η διαφύλαξη της ψυχής» του ανήλικου τέκνου τους.

Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου, “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω, αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμαζα και θα θαυμάζω. Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου, αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

(iefimerida.gr)