Η Γωγώ Καππάτου υποψήφια με τον Αλεξάκη

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεφαλονιάς με τον συνδυασμό «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον Αλέξη Αλεξάκη, κατέρχεται η συμπατριώτισσάς μας Γεωργία (Γωγώ) Καππάτου.

Η Γεωργία Καππάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αργοστόλι. Είναι κόρη του Singer, του γνωστού Τάκη Καππάτου και συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση στην Πλατεία Καμπάνας.

Είναι Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός του ΕΜΠ.

Το 1998 εργάστηκε στην κατασκευή του Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ιδιαίτερα στην ανέγερση (τότε) των κτιρίων του Κεντρικού Αεροσταθμού (Main Terminal), του Δορυφορικού Κτιρίου (Satellite) αλλά και του Πύργου Ελέγχου (Control Tower and ATS).

Από το 2000 ασχολήθηκε ως επιβλέπων Μηχανικός σε πολλά έργα οδοποιίας ,στους μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας (Εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Βόλου, στην Εγνατία ,αλλά και στην κατασκευή του οδικού άξονα Βέροιας – Κοζάνης).

Το 2004/05 εργάσθηκε στην σήραγγα, περιοχή Νευροκοπίου, η οποία ενώνει Ελλάδα-Βουλγαρία, ως Τοπογράφος Μηχανικός του έργου με πλήρη συμμετοχή στο σύνολο των αντικειμένων.

Το 2006 διετέλεσε στέλεχος της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής, ως Μηχανικός κατασκευής δικτύων διανομής και παροχετευτικών αγωγών φυσικού αερίου.

Έκτοτε συμμετέχει στην Κατασκευή Έργων Υποδομής ΑΠΕ, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ως Τοπογράφος Μηχανικός και Μηχανικός κατασκευής, Υπεύθυνη του Τμήματος Ελέγχου Έργων, με συμμετοχή στη Σύνταξης Επιμετρήσεων και Τεχνικών Φακέλων του έργου, Πιστοποιήσεων και Παρακολούθησης οικονομικών στοιχείων των υπεργολαβικών συνεργείων κ.λπ.

Θέτει πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου, διεκδικώντας μία θέση στο τραπέζι του Περιφερειακού Συμβουλίου , γιατί πιστεύει ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η ανάδειξη νέων στελεχών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες, προκειμένου ο τόπος μας να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Η επιστημονική της κατάρτιση και η επαγγελματική της εμπειρία, είναι θεμέλια για την επιθυμία της να προσφέρει μέσω του Περιφερειακό Συμβούλιο, τόσο για την αναβάθμιση υποδομών, όσο και για τη δημιουργία νέων, όχι μόνο της Κεφαλονιάς, αλλά όλων των Νησιών της Επτανήσου.

Ο «Η» εύχεται στην Γωγώ Καλή επιτυχία!