Η Ελένη στο τρίαθλο του Ομάν

Με αφορμή τη συμμετοχή των 33 Ελληνίδων και Ελλήνων τριαθλητών στο IRONMAN 70.3 Dubai 2020 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εντοπίσαμε στις διεθνείς αθλητικές ειδήσεις με χαρά ένα δικό μας παιδί από τη Σάμη, την Ελένη Αμούργη, κόρη του συντοπίτη μας δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, Παντελή Αμούργη, η οποία είχε λάβει μέρος στους περσινούς αγώνες.

Στο συγκεκριμένο άθλημα, συμμετέχουν 10 Ελληνίδες και Έλληνες τριαθλητές, μόνιμοι κάτοικοι του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια, έχοντας ως έδρα επί το πλείστον τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η Ελένη εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στις αθλητικές αυτές δραστηριότητες διεθνούς εμβέλειας και δήλωσε ότι φέτος θα λάβει μέρος στο τρίαθλο στο Σουλτανάτο του Ομάν δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, ώστε να ακουστεί η χώρα μας απ’ άκρη σ’ άκρη.

Η Ελένη παράλληλα εξήρε την Ελλάδα μας τονίζοντας ότι της λείπει αφενός πολύ και ότι αφετέρου διαθέτει πανέμορφες περιοχές για άθληση. Παρ’ όλα αυτά, σημείωσε ότι θα υποστηρίξει τους Έλληνες συναθλητές της στο Ντουμπάι με όλη της την ψυχή.

Από αριστερά στα δεξιά: Σπυράγγελος Αμούργης, Βάσω Αμούργη, Παντελής Αμούργης και η Ελένη Αμούργη