Η ΕΛΠΣ για την επίσκεψη Κουρουμπλή

Aπό την Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού που διοργανώθηκε στην Ιθάκη, πραγματοποίησε το Σάββατο και την Κυριακή 27-28/05/ 2017 εθιμοτυπικές επισκέψεις στα Λιμεναρχεία Ιθάκης και Κεφαλληνίας καθώς και στην ΑΕΝ Ιονίων Νήσων.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων του ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη που υπηρετούν σε αυτές, κοινός παρονομαστής των οποίων είναι η υποστελέχωση.

Στα πλαίσια σύντομης ενημέρωσης που διεξήχθη στην ΑΕΝ Ιονίων Νήσων, παρουσία της Βουλευτού Κεφ/νιας και Ιθάκης κας Θεοπεφτάτου Αφροδίτης, του Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων κου ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ Σπύρου, του Διοικητή της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων, της Λιμενάρχη Κεφαλληνίας και εκπροσώπων άλλων φορέων, ο πρόεδρος της Ένωσης μας ευχαρίστησε τον Υπουργό εκ μέρους όλου του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης για την παρουσία του στις Υπηρεσίες της περιφέρειας μας, καθώς ανάλογη επίσκεψη έχει να πραγματοποιηθεί πάρα πολλά χρόνια.

Επίσης, ζήτησε από τον Υπουργό να δοθεί προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και τόνισε ότι η πραγματοποίηση των προσλήψεων που έχουν ανακοινωθεί αποτελεί την μόνη αποτελεσματική λύση για αυτά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ