Η ζωή μέσα σε οίκο ανοχής. Βρίσκεται σε απόσταση 98 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του Μπαγκαλντές, Ντάκα. (photos)

Βρίσκεται σε απόσταση 98 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του Μπαγκαλντές, Ντάκα.

Ο λόγος για τον αρχαιότερο οίκο αναοχής Kandapara που εδρεύει εδώ και 200 χρόνια στην περιοχή Tangail. Η χώρα είναι μία από τις ελάχιστες μουσουλμανικές χώρες στον κόσμο στις οποίες η πορνεία είναι νόμιμη.

Ο Kandapara περιβάλλεται από τείχη, είναι ένα «κράτος εν κράτει» με τους δικούς του κανόνες και νόμους, έχει στενά δρομάκια, τεϊοποτεία, πάγκους πώλησης διάφορων προϊόντων καθώς και πλανόδιους πωλητές. Το 2014 οι αρχές κατεδάφισαν τον οίκο ανοχής, αλλά αρκετές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με πρωτοστάτη την Εθνική Ένωση Γυναικών Δικηγόρων του Μπαγκλαντές ζήτησαν την εκ νέου κατασκευή του οίκου ανοχής καθώς υποστήριξαν ότι πολλές από τις ιερόδουλες έχουν γεννηθεί εκεί και δεν έχουν πού αλλού να πάνε.

Η Washington Post επισκέφθηκε τον παλαιότερο οίκο ανοχής και τον δεύτερο μεγαλύτερο του Μπαγκλαντές και κατέγραψε μερικές στιγμές από την ζωή των γυναικών που ζουν εκεί. Η όμορφη και νεαρή Kajol φωτογραφίζεται στην «ασφυκτική» αγκαλιά ενός ηλικιωμένου πελάτη, η Mim κάνει ένα δροσερό ντους, η Dipa κλαίει και η Papia φωτογραφίζεται με δύο νεαρούς πελάτες στο κρεβάτι της.

(kontranews.gr)