Η μεταγραφή του καλοκαιριού απ’ τους Πρόννους

Μετά την παραμονή των Κ. Παπαδημητρόπουλου – Κ. Ζαρνακούπη, αλλά και την αποχώρηση του Στ. Μοντεσάντου οι Πρόννοι πραγματοποίησαν την μεταγραφή του καλοκαιριού, αφού πρόσθεσαν στο ρόστερ τους έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στο τοπικό ποδόσφαιρο με μεγάλη εμπειρία από τη συμμετοχή σε μεγαλύτερα Πρωταθλήματα.

Οπως αναφέρει το Sportsthea, πρόκειται για τον Μάκη Πολλάκη που πέρυσι συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με τη φανέλα του Παλληξουριακού με μια πολύ καλή μάλιστα αγωνιστική παρουσία.

Ο Πολλάκης αναμένεται να αγωνιστεί είτε στα άκρα της επίθεσης των Πρόννων, είτε ως σέντερ φορ.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ιδιαίτερα γρήγορο, αποτελεσματικό και με έφεση στο γκολ.

Συγκεκριμένα αξίζει να αναφερθούμε στη σεζόν 2016-2017, την κορυφαία του σεζόν από άποψη παραγωγικότητας, όπου πέτυχε συνολικά 27 γκολ σε Πρωτάθλημα και κύπελλο οδηγώντας τον Παλληξουριακό στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ κατά τις σεζόν 2012 έως και 2016 σημείωσε 11, 13, 07 και 12 γκολ αντίστοιχα.

Αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι της νέας του ομάδας.

Οι Πρόννοι αποτέλεσαν την έκπληξη της προηγούμενης περιόδου με την πολύ καλή της πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και δείχνουν πως επιθυμούν να συνεχίσουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και την επόμενη περίοδο.

Αλλωστε η προσθήκη ενός παίκτη όπως ο Πολλάκης, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους δυνατούς κρίκους της αλυσίδας στη θετική εικόνα της ομάδας του Παλληξουριακού τη φετινή σεζόν στη Γ’ Εθνική, δε θα μπορούσε να αποδεικνύει κάτι διαφορετικό.

Να θυμίσουμε άλλωστε πως ήταν ο σκόρερ και των δυο τερμάτων της ομάδας του Ληξουριού κόντρα σε αυτή των Πρόννων στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Μάκης Πολλάκης με την φανέλα των Πρόννων (Φωτό: Sportsthea)