Η ΠΙΝ στην 34η Philoxenia

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με περίπτερο στην 34η τουριστική έκθεση «Philoxenia» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 09 έως 11 Νοεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι κατά την χρονική στιγμή που πραγματοποιείται η έκθεση, δεν προσελκύει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού για θερινούς τουριστικούς προορισμούς, εν τούτοις η αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια  παρουσία άλλων γειτονικών και Μεσογειακών  Χωρών, αλλά και με τις  παράλληλες εκδηλώσεις και την έκθεση  ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού «hotelia» που πραγματοποιούνται, η έκθεση παίρνει συνεχώς διαστάσεις ενός σημαντικού Forum.

Για τους λόγους αυτούς, συμμετέχουν σχεδόν όλες οι Περιφέρειες της Χώρας κάθε χρόνο, όπως η ΠΙΝ ανελλιπώς.

Η ΠΙΝ εκπροσωπήθηκε από τον κ. Σπύρο Γαλιατσάτο  Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ενώ παραβρέθηκαν η κ. Χριστίνα Τετράδη Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λαγανά, ο κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο κ. Δημήτρης Ατσάρος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εν/νων δωματίων και Διαμ/των Κεφαλονιάς και Ιθάκης, καθώς και άλλοι Ξενοδόχοι και Τουριστικοί Πράκτορες.

Από πλευράς ΠΙΝ πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με παράγοντες, μεταξύ των οποίων με την αεροπορική εταιρεία QATAR AIRWAYS και την Ακόλουθο Τουρισμού και Πολιτισμού της Τούρκικης Πρεσβείας στην Αθήνα κ. Ulu Yilmaz.