Η πιο σέξι νάνος του Κόσμου. Η κοπέλα που δεν έχει κανένα κόμπλεξ για το ύψος της, θέλει να διεκδικήσει τις δικές της ευκαιρίες

Η Karina Lemos είναι ένα νέο κορίτσι που έχει 35.000 followers στο Instagram οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς καθώς αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές. Ο λόγος; Πρόκειται για την πιο σέξι «νάνο» του κόσμου όπως την αποκαλούν που κυριολεκτικά τρελαίνει τα κοινωνικά δίκτυα τον τελευταίο καιρό.

Η Karina έρχεται να αποδείξει ότι τα καλά πράγματα μπαίνουν σε μικρές συσκευασίες καθώς η ίδια είναι μόλις ένα μέτρο και 30 εκατοστά. Η μινιόν ηθοποιός αποκτά καθημερινά όλο και περισσότερους θαυμαστές κυρίως άνδρες λόγω των αποκαλυπτικών φωτογραφιών της που ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Επίσης εμφανίζεται πολύ συχνά σε τηλεοπτικούς σταθμούς στην πατρίδα της, την Βραζιλία όπου ζει.

Η Karina δηλώνει περήφανη για τον εαυτό της και για το μέγεθός της. Όπως λέει δεν έχει κανένα κόμπλεξ για το ύψος της, το αντίθετο μάλιστα. Κάνει πολύ γυμναστική για να κρατιέται σε φόρμα και θεωρεί ότι οι άνδρες την θεωρούν ελκυστική γιατί της το λένε πολλές φορές οι ίδιοι. Όπως λέει μάλιστα αστειευόμενη πολλοί της έχουν ζητήσει μέσα από τα social media να την παντρευτούν αλλά εκείνη προτιμά να είναι μόνη!

Εκτός από τα social media η μικροσκοπική Karina δέχεται πλέον συχνά προτάσεις για να κάνει φωτογραφήσεις σε μεγάλα περιοδικά και να εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές. Όπως λέει η ίδια το δυνατό της σημείο είναι το πρόσωπό της αλλά και οι καμπύλες της τις οποίες δεν θέλει να χάσει και γι’ αυτό δεν κάνει δίαιτες παρά μόνο εντατική γυμναστική. Έχει αδυναμία στα τατουάζ, τα αξεσουάρ και στα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Μπορεί όπως λέει να μην μπορεί να ανταγωνιστεί τα top models αλλά είναι πρώτη στην «κατηγορία» της και αυτό την ενδιαφέρει.

Όνειρό της είναι όπως λέει να παίξει σε μια μεγάλη παραγωγή στον κινηματογράφο και πιστεύει πως θα τα καταφέρει καθώς είναι μόλις 23 ετών.

Δείτε φωτογραφίες από τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και από περιοδικά!

karinalemos2karinalemos4karinalemos3karinalemos5karinalemos6karinalemos7

(newsbeast.gr)