Η Τέτη Καλαφάτη είναι η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου!

Η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου ακούει στο όνομα Τέτη Καλαφάτη.

Η συμπατριώτισσά μας νεαρή ηθοποιός θα είναι η συμπρωταγωνίστριά του στη νέα σειρά «Οκτώ λέξεις». Πρόκειται για μια εβδομαδιαία σειρά 16 επεισοδίων σε σενάριο Βάνας Δημητρίου. Ο Ανδρέας Γεωργίου θα υποδύεται ένα πετυχημένο ζωγράφο και εκείνη τον τρελό του έρωτα.

Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Κεφαλονιά, όπου τελείωσε το λύκειο. Μετά το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα και άρχισε κρυφά από τους γονείς να ασχολείται με την υποκριτική ενώ παράλληλα σπούδαζε μάρκετινγκ στο Αμερικανικό Κολέγιο.

Καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοαμερικανίδα, πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε υποκριτική στο Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε ταινίες μικρού μήκους και πήρε μέρος σε οντισιόν σε διεθνείς παραγωγές όπως ο «Βασιλιάς Λιρ» με τον Αλ Πατσίνο και ο «Ηρακλής» με τον Ντουέιν Τζόνσον.

Πήρε μέρος στα φιλμ μικρού μήκους «Μόνο 19» του Γιάννη Παντελάκη και «Ηidden life» του Δημήτρη Γκότση, ενώ το 2013 βρέθηκε στην τρίτη θέση ανάμεσα σε 3.500 κοπέλες από όλον τον κόσμο για τη συμμετοχή της στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Μαρτίνι.

Επαιξε έναν ρόλο δίπλα στον Ιθαν Χοκ στην ταινία «Before midnight», ενώ εμφανίστηκε και στην ταινία «Jubilee girl».

(espresso.gr)